Älskar TT och vänstern mördare?

Vi är hundratusentals, rent av ett par miljoner, människor här i Sverige som stöder hårdare straff och dödsstraff. För oss är det naturligt att samhället inte borde släppa ut en mördare efter att ha räknat straffet i hundår. Vi är en censurerad, nedtystad minoritet som tvingas tyst läsa rubrikerna i tidningarna medan än fler mord, våldtäkter, och andra brott begås utan att etablissemanget bryr sig mer än att gnälla om behovet av mer socialtanter.

Och istället för att våga möta oss i debatt, ge oss utrymme i kulturen eller i tidningarna eller i politiken, så går alla partier från M till S och alla tidningar från Aftonbladet till Svenskan ut och låtsas att vi har en gemensam “svensk” syn på snälla, små mysiga straff där en 20 årig mördare är ute igen efter tre år. Man lägger locket på, och likt en diktatur vill vända blicken utåt. Lite fult, TT, lite fult!

Det är rent ut sagt skamligt. Innan ni vänsterjournalister börjar babbla om USA (och Japan, etc.) vars demokratiska befolkningar stöder dödsstraff, så våga ta debatten här hemma. För det finns en enorm mängd svenskar som stöder EXAKT samma sak trots er propaganda. Och trots er censur.

Tänk på det nästa gång ni läser de dagliga rapporterna om ytterligare brutala övergrepp.

Replik: “Men kanske om den lilla sötnosen fått mer bidrag kanske han hade slutat efter elfte brottet, i alla fall? Man kan aldrig sluta ge folk nya chanser! Mördare är människor precis som du och jag.” – TT

Advertisements

~ by Escaping Perdition on November 9, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s