Mer lögner från TT

TT är kanske den mest uppenbara källan till vänstervridna nyheter i det redan övermättade socialistiska medielandskapet vi har i landet. Det har blivit så illa att man måste vara blodröd själv eller helt blind om man inte ska rygga tillbaka i ren avsky.

Senaste spektaklet var idag då man anklagar en konservativ rörelse mot just stor stat och socialism för att vara ett pack rasister. “flera av Tea Party-rörelsens medlemmar har öppet uttryckt rasistiska åsikter på möten.” slänger en anonym nolla till reporter ur sig. Inga bevis, inga exempel. Bara ren och skär vidrig smutskastning.

Och när till och med vänsterns mormor New York Times erkänner att påhoppen om rasism var just elaka fantasier, ja, vad säger det egentligen om TT?

“Flera av socialdemokraternas medlemmar har öppet uttryckt rasistiska åsikter på möten.” Försök motbevisa mig! Vi kan gå längre. “Flera av milljöpartiets medlemmar har öppet uttryckt sexistiska och homofobiska åsikter på möten.” Motbevisa det, lycka till!

Ful, billig smutskastning utan bevis är nästan omöjlig att skydda sig mot. Så är det. Det vet TT och vänstern.

Men faktum är att rörelsen just HAR lyckats motbevisa det hela. Mediemagnaten Andrew Breitbart la upp en belöning på 100,000 dollar för vem som än kunde komma med bevis på att rasistiska uttryck använts vid påstådda tillfällen. Massvis med filmer kom fram som visade motsatsen, men inte en enda liten film kunde stöda vänsterns påhopp. Inte en enda. I andra fall visar det sig att vänsterrörelser propagerat för att deras medlemmar ska komma med rasistiska skyltar och symboler till möten för att dra negativ uppmärksamhet, men de blir då utslängda från området.

Det förvånar säkert ingen som är bildad att det var republikanerna under Lincoln som friade slavarna, och likaså att det var vänsterns Demokrater i södern som höll i segregationen. Likaså detta förtigs. Eller att det finns många konservativa svarta, asiater, indier, etc i Tea Party-rörelsen. Och de är också ganska trötta på att några vänstermuppar kallar dem rasister.

Hela spektaklet är fruktansvärt fult, billigt, och ohederligt. Men det är ju från vänstern och TT, så vem blir överraskad?

Som sagt. När till och med vänsterns mormor New York Times erkänner att påhoppen om rasism var just elaka fantasier, ja, då är det dags att börja sparka folk, TT.

Advertisements

~ by Escaping Perdition on August 29, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s