Moské vid Ground Zero terrorfinansierad

Den andel av världsbefolkningen som inte jublade 11 september 2001, det vill säga de flesta av oss sunda människor, ser nu hur samma individer som faktiskt hyllade attackerna nu gnuggar salt i såren. Radikala, politiskt aktiva islamister har köpt en gammal byggnad alldeles i närheten av där massmordet ägde rum och har där bestämt sig för att smälla upp en moské. Alltså, inom synhåll från Ground Zero. Man kan säga vad man vill om att givetvis långt ifrån alla muslimer är radikala, men faktum är att det just var muslimer som begick detta fruktansvärda terrorattentat, och att man då faktiskt får ta lite hänsyn. Man kan ju på samma sätt säga att väldigt många tyskar är kanontrevliga också, men det innebär kanske inte att man borde slänga upp en tysk ambassad bredvid Auschwitz, eller hur? Japan borde kanske inte öppna ett kulturhus om geishor i Seoul, heller?

Lite hänsyn och fingertoppskänsla, tack!

Det som är värst är dock inte hur fruktansvärt okänsligt och uppenbart islamistiskt det hela är. Det riktigt vidriga består av två steg.

1. Byggnaden finansieras till stor del av antiamerikanska islamister från Iran, Egypten och Pakistan, med band till terrororganisationer. Dessa sponsras sedan till viss del av Hollands motsvarighet till vänstervrida Sida, vilket fått Hollands befolkning att se rött.

2. I vänstermedia och bland vänsteraktivister, som alltid ser USA som främsta fiende, så attackeras allt motstånd som elakt, konservativt, och varför inte lite “rasistiskt” (även om Islam är en (religiös) ideologi, inte en hudfärg!).

Kombinationen gör att den största skymfen mot de mördade man kan tänka sig är på väg att drivas igenom. Inte förvånande, USA. Det verkar som om USA och västvärlden helt kapitulerat inför islamismen. Senast så hyllas en nolla som väller ut topphemliga amerikanska dokument offentligt som en hjälte, när han i själva verket är någonstans mellan en idiot och en förrädare av värsta sort. Vad har hänt med världen när en Quisling ses som en hjälte, och en person som vill sätta stopp för en totalitär rörelses ambassad betraktas som “intolerant“? Kanske inte förvånande, när till och med de borgerliga dagstidningarna censurerar bloggar som står för högerliberal eller konservativa åsikter på sin bloggroll, medan de öppet låter totalitära groupies som Jinge, Röda Malmö och Svensson välla ur sig propaganda.

Gud bevare oss alla. Vi har kommit till stadiet där man ska tolerera allt, utom de som säger “nog!”.

Advertisements

~ by Escaping Perdition on July 31, 2010.

16 Responses to “Moské vid Ground Zero terrorfinansierad”

 1. Namnet “Cordoba” är också valt av en anledning, det var väl i Cordoba i Spanien som de segrande invaderande muslimerna byggde en moské över en kyrka.

  • Intressant, det visste jag inte. Det är ju minst sagt lite provocerande.

   • Det är faktiskt lite värre än så. I Maj 766 utropades den erövrade staden Cordoba till huvudstad för det muslimska emiraten al-Andalus, i och med detta infördes sharialagar i ett “kristet” land.
    Det är väldigt symboliskt, och rörelsen gör ingen hemlighet att de vill införa sharialagar i väst.

 2. Till viss del tänkvärt, men jag har inte sett att snubben (eller snubban) som läckte de senaste dokumenten har hyllats som en hjälte någonstans.

 3. Säger inte emot dig (ännu) eller någonting, men var har du en trovärdig källa på att det ska vara “terrorfinansierat”? lite nyfiken bara…

  • Bland andra länkar rekommenderar jag den HÄR. Weekly Standard, väletablerad och erkänd konservativ amerikansk tidskrift.

   Påpekar hur borgerliga politiker i USA krävt utredning kring finansieringen på grund av flera suspekta personer och grupper inblandade, men hur vänstern stoppat detta. Exempel är M. Jafar “Amir” Mahallati, som varit representant till FN från Iran, Malaysia förre ledare Mahathir bin Mohamad (ökänd för sina försvar av massmord), Hossein Mahallati som drivit Iran-ägda islamistiska skolor i USA, Daisy Khan som är brorsdotter till Pakistanska jihad-gruppen Jamaat e-Islamis amerikanska grens ledare, och så vidare.

   Det finns aldrig någon direkt, 100%-ig finansiering i stil med “Al Qaeda skrev under på linjen DÄR”. Så dumma är inte dessa människor. Men det räcker med ett steg i ledet för att nå dit. Och ingen av dessa individer är rika på egen hand.

   Är det nog för att per automatik fälla? Nej. Men det är mer än nog för en genuin utredning. Det skulle gynna alla som är för och emot av ärliga skäl, i detta mycket speciella, känsliga fall.

 4. Angående jublandet efter 11:e september. Några som jublade och dansade efter den 11:e september var medlemmar från Israeliska Mossad. http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/fiveisraelis.html?q=fiveisraelis.html

  Angående moskébygget så ska man ju inte bygga på Ground Zero. Man vill bygga på en mark som man själv äger – som ligger två kvarter bort.

  Att ADL å ena sidan påstår att dom tycker att religionsfrihet är en hörnsten i den amerikanska demokratin, men samtidig så motsätter man sig att en grupp människor får nyttja USA konstitution och bygga en religiös byggnad på en mark som dessutom själv äger – det säger en hel del om ADL.

  • ADL är det ingen som försvarar, det är en mycket smal intresseorganisation. Oavsett ADL (som jag ej citerar eller hänvisar till) är det en dålig idé att bygga en moské så nära platsen där islamister mördade tusentals i en attack mot Västvärlden, och som ledde till vidare attacker här hemma i Europa.

   Till och med de som är rabiat anti-amerikanska borde acceptera detta. Det vore som om man skulle slänga upp en McDonald’s bredvid My Lai i Vietnam.

 5. Jag är vänster men tycker ändå att det här verkar galet. Alla muslimer (alla religiösa?) snackar ju hela tiden om respekt… vari ligger det respektfulla i denna uppenbara provokation?

 6. Ingenstans i din korkade artikel ger du källorna till ditt påstående att mosképrojektet är terrorfinansierat.
  Snacka om att ha lite på fötterna.

  • Det korkade är att ställa krav så extrema för att ens godkänna en utredning att det blir omöjligt. Samma nivå av idioti som såg till att Mats Alm blev frikänd från att ha mördat Linda Chen. “Näää, han brände bara upp kroppen, vad har du på fötterna egentligen?!?!”

 7. Hur kan man ha respekt för islamisterna när man ser detta;

  eller detta;

  Jag har tappat förtroende för muslimer, och faktiskt är jag nu för tiden övertygat om deras strävan att uppnå än helvärld bestående av Islam.
  Kan någon påstå att jag överdriver?

 8. Byggnaden ifråga ligger inte vid Ground Zero och den är inte tänkt att göras om till moské. Om vi skall följa din logik borde det inte få byggas några kyrkor alls, med tanke på alla integritetsövergrepp som har begåtts i kristendomens namn genom seklerna.

  • Dagens mest korkade kommentar. Genuint totalt befriad från all logik och kunskap, men det är så vackert obildat att jag var tvungen att släppa igenom den.

   Fakta 1. Moskén ligger mindre än två hundra meter från World Trade Center. Om inte det är “nära nog” enligt en sjukligt snäv vänsterdefinition av Ground Zero, så kan jag informera om att byggnaden skadades av splitter och rasrester. Det vill säga, Ground Zero.

   Fakta 2. Det fanns faktiskt planer på att bygga ett kloster i närheten av ett koncentrationsläger för att hedra de av nazisterna mördade kristna. Påve Johannes Paulus II såg till att det stoppades och flyttades, av hänsyn till oliktänkande. Hänsyn. Lär dig ordet.

   Fakta 3. Bra att du är villig att dra saker över en kam. Då är väl nästa steg att stänga ner alla stater, då inget har mördat mer genom mänsklighetens historia än nationalstaten. Jag räknar kallt med att du tar ditt bleka, finniga ansikte ner till närmsta Folkets Hus på måndag morgon och börjar protestera. TACK!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s