Inga judiska bögar tillåtna i Madrid

Enorm humor. Verkligen enorm humor. En stor gay pride parad i Madrid har bestämt sig för att inga Israeliska bögar får lov att delta på grund av spektaklet mellan israelisk militär och de socialister och islamister som fanns ombord på Ship to Gaza. Vad de homosexuella i Madrid dock ej fattar är att i övriga stater i Mellanöstern, inklusive Palestina, så straffas homosexualitet med härliga saker som misshandel, fängelse, tortyr, halshuggning, och hängning.  Eller snarare så fattar de det, MEN andra saker går före.

Det är här den enorma humorn kommer in för vänsterns hela galna lilla världsbild går ut på att

  1. Sortera in folk i grupper och kollektiv.
  2. Bestäm en ordningsföljd från MEST OFFER till MINST OFFER/FÖRTRYCKARE
  3. Stötta alltid gruppen längst ner på listan oavsett dess agerande, rätt eller fel

Den här galenskapen leder till saker som att man stöttar brottslingar mer än brottsoffer. Det leder till att USA alltid är the bad guy, medan en regim i tredje världen som Venezuela eller Zimbabwe utan konsekvenser kan förstatliga företag, stänga ner radiokanaler, och slänga folk i fängelse. De kanske till och med hyllas.

I fallet Homo-Madrid blir virrigheten och därmed den oavsiktliga humorn extra stor på grund av att det finns så MÅNGA inblandade kategorier som vänstern vill stämpla som offer för oss hemska, hemska heterosexuella västerländska män i näringslivet, och de kommer i konflikt. Jag kan verkligen se framför mig hur vänsterns kollektiva huvuden snurrar, hur deras ögon blir vilda, och hur de sätter sig ned med papper och penna och försöker lista vem som just är mest offer. Otvättade socialister på båten som åker på däng av militär? Offer! Kvinnomisshandlande fundamentalister utan utbildning som likaså åker på däng? Offer! Men homosexuella då? Offer! Judar? Ja, offer där med! Men palestinier? Ännu mer offer!

BANG. Ljudet var ett exploderande huvud på en anställd på Sveriges Radio (givetvis med examen från Södertörns folkhögskola) när PK-rangordningen av offer började brinna av överhettning.

Men tack och lov kom vår kära vänster fram till att man trots allt är ett större offer för det kapitalistiska världspatriarkatets ondska om man är en islamistisk palestinier än om man är en judisk bög. Därmed portas nu Israels bögar från Madrids homofestival, och svensk media är knäpptyst. Undrar om de i alla fall tänker bjuda in Hamas?

Red Eye har mer:

//edit// Det verkar som om jag retat upp vänstern med detta inlägg. Gott så! SvD har tagit bort länken hit från en propagandaartikel i ämnet av några vänstergrupperingar. Bra att veta var tidningen står i alla fall.

Advertisements

~ by Escaping Perdition on June 13, 2010.

2 Responses to “Inga judiska bögar tillåtna i Madrid”

  1. Socialister är tyvärr underprivilegierade på så viss att de är i avsaknad av vissa saker, såsom: självdistans, humor, konsekvens och logik. Dessutom brukar de påfallande ofta ha för mycket festkväll kvar i slutet av rödvinet.

    • Sant sant. Och ironiskt nog är det ändå samma människor som propagerar för massiv skatt och statligt monopol på tidigarenämnda rödvin.

      Mycket trevlig blogg du har, för övrigt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s