Vem är egentligen mördare?

Hans Linde, kommunisternas utrikespolitiske  talesman, känner bestörtning och stor sorg över att Israel skjutit ihjäl individer som med all sannolikhet är medlemmar eller stödtrupper till terroristerna i Hamas. Han kallar Israel för “en av vår tids värsta förbrytarregimer” och går vidare genom att citera den ökände kommunistsympatisören Palme som var ute och promenerade på KGB-finansierade marcher till stöd för Nordvietnam genom att säga “de kan inte kallas för något annat än ‘satans mördare’.”

Nämen lilla gubben då! Ärligt talat, varför är fredsrörelser alltid befolkade av extremister eller folk dumma nog att utnyttjas av extremister?

Så var ska man börja? Att dessa intellektuellt handikappade individer med blodröda värderingar visste att det skulle bli konflikter? Att de angrep Israelerna med knivar i hopp om att dö i Allahs tjänst i likhet med deras idoler från 11 september?

Jag är så fruktansvärt trött på den satans dubbelmoral som vänstern visar upp. En man kan slå ihjäl en gammal kvinna, men om man hänvisar till hans kulturella värderingar så är man givetvis en islamofob. Tycker man att hans släkts agerande är avskyvärt, då är man rasist. Och om man tycker att ett års fängelse är för kort, då är man en fascist. Och om man tycker att det borde finnas utökade lagliga möjligheter för vanliga medborgare att skydda oss själv mot dessa våldsamma galningar, ja då är man en hemsk vigilant. Men om man tycker att man borde frakta ner livsmedel, vapen, och dylikt till en terrororganisation, då är man en hjälte!

I vänsterns ögon finns det viktigare saker, nämligen, än om en person blir misshandlad, våldtagen, eller mördad. Viktigare för vänstern är VEM som gjorde det, och VARFÖR. Därför skriver man att mannen i Landskrona har magbesvär och därför förtjänar kortare fängelsestraff. Man påpekar att det är viktigt att ej koppla ihop muslimer med brottslighet, och att detta var ett enskilt fall helt utan koppling till andra våldshandlingar. I vänsterns Sverige får du ett hårdare straff om du slår ihjäl en medlem av en minoritet än en medlem av en majoritet. Om du misshandlar en person på grund av att du inte gillar hans religion får du ett hårdare straff än om du misshandlar en person för att du inte gillar dennes attityd eller för att att du kort och gott är ett as som gillar att slå folk. Och givetvis finns det bara en riktning det här kan gå. Jag vore MYCKET tacksam för en länk till ett domslut där en medlem av en minoritet dömdes till extra påföljd på grund av hat mot svenskar eller kristna.

Vad jag vill komma fram till är inte någon hyllning till Sverigedemokrater eller rasister. Misstolka mig inte. Vad jag vill påpeka genom dessa glasklara exempel är att vänstern alltid agerar utifrån en politiserad, relativistisk världsbild där allt inklusive våld är befogat om det gynnar ens intressen, men ska kraftfullt fördömas om det går emot de rödas intressen. Exempelvis fördömde Vänsterpartiet aldrig vare sig Stalin eller Mao när de mördade tiotals miljoner människor, och inte heller Pol Pot när han slaktade en tredjedel av Kambodja och varje person med glasögon (!). De skiter fullständigt i hur socialisten Mugabe låter sina trupper våldta och avrätta när de tar över egendom i Zimbabwe, eller hur Chavez med brutalt våld förstatligar företag efter företag i Venezuela, eller stänger ner radiostationer. Allt med katastrofala följder, givetvis, vilket är förvånande då vänstern alltid babblar om hur bra det blir om de får vinna val! När Saudiarabien torterar ihjäl kvinnor som inte accepterar att behandlas som djur är partiet och den svenska vänstereliten knäpptysta, och förre ordföranden för Ung Vänster, Ali Esbati, ville till och med gå ut och förbjuda kvinnor på bild i reklam. Hej Mecca!

Vänstern ljuger, förtalar, rånar, och mördar för att nå sina politiska mål. Agitprop, kallas det för, bland annat. Active Measures. Och där har de perfekta allierade inom militant Islam.

Det är av dessa skäl som vänstern häller hat över Englands eldbombing av Dresden under andra världskriget (befogat) men sitter tysta om den våldtäkts-kampanj mot tyska kvinnor som Sovjet bedrev som hämnd för nazisternas ondska (ej befogat). Det är av dessa skäl som vänstern är knäpptysta när man i Jemen mördar unga flickor som inte vill tvångsgiftas eller kristna som ej vill konvertera, men kallar svenska män för talibaner. Det är av precis dessa skäl som vänstern ler och nickar när muslimska terrorister följer i samma spår som kommunistiska terrorister, men blir alldeles till sig av ilska när någon ställer sig upp och säger “nog”. Det är av dessa skäl en person som har svart städerska är en parasit, medan Mona Sahlin med 55 000 på statens kredit och lyxresa till Mauritius därtill är en förebild.

I mångt och mycket påminner vänstern om rånaren som först försöker stjäla dina pengar med hot, och sedan svär evig hämnd mot dig för att du “satte dig honom” genom att vittna. Inte för en sekund danar det för socialisten att orsaken att du agerar är som SVAR på dennes egna kriminella handlingar mot dig.

Samma sak med Israel. Ett gäng fundamentalister som hatar Sverige, Europa, USA, och hela den moderna världen har spenderat årtionden med att bomba, våldta, och terrorisera i Israel. När Israel sätter stopp, då är det Israel som är boven. Och det är väl bara fakta att förr eller senare så faller Israel. Vem tror ni Islamisterna och dess allierade inom vänstern ger sig på då? Finns det någon som verkligen är KORKAD nog att tro att de då kommer vara lugna och fina?

Det är aldrig värt att offra sin ryggrad för att behålla sin nacke. Men det är precis vad svensk socialdemokrati och borgerlighet gör om vi allierar oss med dessa fanatiker i tro och hopp om att de då börjar gilla oss. Det händer inte. Peace in Our Time blev bara ett till världskrig.

Islams syn på hur en uråldrig staty av Buddha bör behandlas.

Advertisements

~ by Escaping Perdition on May 31, 2010.

6 Responses to “Vem är egentligen mördare?”

 1. Den israeliska försvarsmakten har ännu inte släppt ut filmklipp från bordningen. Men alla har brotom att vara experter på vad som har hänt….

  Enligt uppgifter i israelisk TV hade de humanitära aktivisterna även utrustat sig med molotov cocktails – fredsaktivister….

  Har alla redan glömt DARFUR konflikten?!
  Varför kommer inte en SHIP TO DARFUR?!

  • För att som jag skriver bryr sig vänstern ej om mänskligt lidande, bara om sin politik. 30 miljoner kineser får gärna dö i Maos namn, men dör en enda terrorist som offer för exempelvis England, ja då blir det hus i helvete.

   Jag var på väg hem genom stan nyligen och möttes då av idioter som delade ut pro-Palestinska flygblad. Men var i h-vete var de blodröda kräken när New York eller London eller Madrid terrorbombades? Förmodligen hemma för att hurra.

   Islam + Socialism = vår tids axelmakter.

 2. För det första så är det Israel som bryter mot lagarna glöm inte det ERA SMUTSIGA HUNDAR! Ni kommer brinna i helvettet för all ondska och ont ni har begått, det ska ni VETA! Det gäller även alla som utnyttjar Afrika, Asien och alla fattiga människor i världen för att unna sig med lyx! Eran tid kommer nog! VA SÅ SÄKRA era patetiska hundar, ingen jävla humanitet i kroppen. Ni bör fängslas för era brott mot oskyldiga människor! Livstidsfängelse för alla onda människor, speciellt de som uppmuntrar sådant blodbad och orättvisa. Ingen jävla skam i kroppen! Ni tror att ni är utvalda folket som står över andra människor? Vänta bara! Ni kommer aldrig bli förlåtna för sådant. Varken ni eller era skyddslingar av smutsiga orena onda människor som inte har något hjärta i kroppen. Bara tänker på sig själva och vill ha ännu mer! Tviii på er! Förbannar er i evighet era smutsiga onda, giriga egosit individer.

  • Brukar vanligtvis censurera sådant här, men jag tyckte det var väl värt att släppa igenom ett pro-Islamistiskt budskap så folk ser vilka människor de har att göra med.

   Tycker för övrigt att det är intressant att personen i fråga kallar en svensk, vagt kristen man för en “smutsig hund” som utnyttjar tredje världen och tror vi är ett utvalt folk. Än värre, vi är tydligen individer. Visste ej vi svenskar var så hemska, men tack för den, och varsågod för ditt socialbidrag och lägenhet i Rosengård.

 3. Israel hävdar att massakern på civila var motiverat, eftersom deras soldater blev attackerade och att de handlade i självförsvar.

  Men de blev attackerade när de bordade ett fartyg på internationellt vatten som de inte har någon laglig rätt att gå ombord på, de betedde sig som pirater som kapar handelsskepp utanför Somalias vatten.

  Förmodligen blev soldaterna attackerade av civila som agerade reflexmässigt och utan att tänka i en situation där de blev överlumpade.

  Men vems självförsvar är det som vi talar om här? Det här kommer att bli en brännande juridisk fråga!

  Läs min artikel på:

  http://darenpagatan.blogspot.com/2010/05/israel-attackerade-ship-to-gaza.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s