Islamister bygger moské vid Ground Zero

Kort om detta, eftersom svensk media vägrar rapportera om det. För dem är det väl en icke-nyhet. Vad som hänt är att ett gäng radikala muslimer med band till diverse islamistiska rörelser köpt en byggnad nära Ground Zero, dvs där muslimska terrorister mördade tusentals människor elfte september 2001. Nu ska man bygga en moské där för 100 miljoner dollar (!). Förutom att tanken i sig känns ytterest smaklöst, som om Tyskland skulle smälla upp en ambassad i Auschwitz, så visar det sig att de som ligger bakom finansieringen i sig är otrevliga typer. Det är inte amerikanska muslimer som finansierar det, utan majoriteten av pengarna kommer från Qatar, Saudiarabien, och andra dunkla källor. Förmodligen bara en tidsfråga innan FN går in och stöder det hela. Suck. Man försöker nu stoppa det hela byråkratiskt.

Muslimerna som bygger det hela är medvetna om att det skapar ilska från de vars anhöriga blev mördade av islamister. De hävdar att bygget är Allahs vilja.

Det är sjukt vilken värld vi hamnat i, där vi blivit så toleranta att vi inte längre vågar säga ifrån när någon först mördar de våra, och sedan spottar på deras gravar. Nä, vi ska ju vara förstående, och det var säkert “vårt eget fel” att vi blev slagna. Herregud, vad är nästa steg? Att vi ska be USA flytta hem alla sina trupper utomlands och låta Islam fylla tomrummet?

Vänta lite… det har ju de rödgröna precis gjort.

Advertisements

~ by Escaping Perdition on May 25, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s