Snyfthistoria om illegal invandring

Karin Henriksson, SvD:s förmodligen rödaste journalist, har en snyfthistoria om hur en inte alls in-manipulerad flicka ställer en fråga om hur alla stackare utan papper ska “tas bort”. Ja, faktiskt, lilla gumman. De ska iväg till den magiska plats som de flesta kallar för “sina hem”.

Det finns en massa krokodiltårar som gråts över att Arizona nu äntligen tar itu med de hundratusentals illegala invandrare som inte bidrar med ett öre i skatt men kostar gigantiska summor på grund av sjukvård, skola, infrastruktur, och rättsväsende. Man är livrädd över att använda “racial profiling” för att komma fram till att de illegala invandrarna från Mexiko är….. mexikaner! Ska de börja kolla upp japaner och svenskar med, må tro, för att vara lika?

Men sak samma. FN, ökänt för att ha Libyen och Thailand som experter på mänskliga rättigheter samt att ha vunnit VM i våldtäkt med sina soldater, har kritiserat Arizona för lagen. Den är ju elak! Men detta är bara ännu ett exempel på socialistisk dubbelmoral, där USA alltid är elakt och tredje världen aldrig kan göra fel. Som exempel kan vi ta Mexikos egna lag mot illegal invandring. Läs och njut av hyckleriet!

Mexico has a single, streamlined law that ensures that foreign visitors and immigrants are:

• in the country legally;
• have the means to sustain themselves economically;
• not destined to be burdens on society;
• of economic and social benefit to society;
• of good character and have no criminal records; and
• contributors to the general well-being of the nation.

The law also ensures that:

• immigration authorities have a record of each foreign visitor;
• foreign visitors do not violate their visa status;
• foreign visitors are banned from interfering in the country’s internal politics;
• foreign visitors who enter under false pretenses are imprisoned or deported;
• foreign visitors violating the terms of their entry are imprisoned or deported;
• those who aid in illegal immigration will be sent to prison.

Brott mot lagen ger upp till tio års fängelse.

Så vad säger du, Karin Henriksson? Visst är det en fin lag Mexiko har? Personligen tycker jag USA borde kopiera den ord för ord. Då kanske Mexikos president håller tyst med sitt gnäll nästa gång han är på besök, så Obama slipper buga inför ytterligare en person. Och då kanske vi slipper hyckleri och krokodiltårar från vänstern, vare sig det är amerikanska demokrater, svenska journalister, eller FN:s diktatur-klubb.

Som en extra bonus har nu en idiot till regisör, Robert Rodriguez, gjort om en trailer till en förmodligen värdelös storfilm för att få det att se ut som en galen mexikan ska mörda amerikaner i Arizona. SMART! Jättebra sätt att få amerikanerna att inte vilja kicka ut varenda mexikan. Tips till mexikaner: om ni inte vore så satans rabiata i att älska ert hemland mer än landet ni vill bosätta er i, så kanske ert nya land inte skulle lacka ur så hårt. Trots allt vill en majoritet av amerikaner ha lagar som den Arizona har nu. Och inte blev det bättre när en rektor med mexikanskt ursprung kickar ut amerikanska studenter ur en amerikansk skola för att de har på sig amerikanska flaggor på en dag som firas i Mexiko.

Konstigt nog var Karin Henriksson knäpptyst om det. Varför då? Säg inte att hon har en agenda?

Advertisements

~ by Escaping Perdition on May 20, 2010.

9 Responses to “Snyfthistoria om illegal invandring”

 1. Väl skrivet! Blev sur av att läsa artikeln, du rättade till det.
  Tack

 2. “som inte bidrar med ett öre i skatt men kostar gigantiska summor på grund av sjukvård”

  En lögn förvisso. Det uppskattas att de illegala immigranterna i USA betalar in 7 miljarder dollar till social security. Troligen betydligt mer än de får tillbaka. Är det för mycket begärt att hålla sig till fakta?

  Källa: http://en.wikipedia.org/wiki/Illegal_immigration_to_the_United_States#Taxes_and_social_services

  • Erik, är det för mycket begära att du läser dina egna källor?

   Bara 6 rader ner i samma länk du hänvisar till står det att endast undervisningen till illegala invandrares barn kostar 30 miljarder dollar om året. Det vill säga, BARA skola är 4 gånger mer än vad de betalar in. Lägg sedan till rättssystem (27% av fångar i USA är illegala invandrare som begått allvarliga brott), sjukvård, byråkrati och mer, och det är ganska tydligt att du pratar i nattmössan.

 3. Mycket välskrivet. Man förstår varför etablissemangsjournalisterna avskyr bloggosfären, propagandan plockas isär inom några timmar och de är maktlösa att censurera. Bra blogg!

 4. Riktigt trevlig läsning, denna sida bokmärker jag, Vem vet vad mer som är läsvärt härinne. O jag hinner inte titta nu:)

 5. Mycket bra skrivet. Så trött på såna inlägg som Karin Henriksson m.fl skriver.

 6. Bra att det finns dom som ger en mera nyanserad bild av läget. Tror inte mycket på det som står i tidningarna längre för jag har märkt sedan länge att det inte stämmer i verkligheten.

 7. tur att det finns bloggar, annars skulle vi vara HELT i medias våld.

 8. Jag skriver löjliga saker så jag blir censurerad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s