Obama agerar helt korrekt

Som läsare av bloggen vet är jag ingen stor beundrare av Obama. Hans utrikespolitik, ekonomiska politik, rättspolitik, och miljöpolitik har dragit USA farligt åt vänster, även om det borde nämnas att han fortfarande har betydligt bättre värderingar än moderaterna här hemma. Men allt är beroende på sammanhang, inte sant, och Obama velar åt vänster medan de borgerliga pekar åt.. nja.. mitten-höger. Däremot är jag inte rädd för att berömma någon oavsett politisk ideologi när de gör något bra, och en sak som Obama gjort 110% rätt i är att använda obemannade militär luftfarkoster (UAVs) för att slå ut terrorister.

Faktum är att dessa individer agerar dag och natt för att radera västerländsk civilisation från kartan, för att slakta kvinnor och barn, för att skära huvudet av krigsfångar, för att stoppa kvinnor från att studera, och för att införa ett globalt kalifat. Hippies på vänsterkanten kan babbla om fred hur mycket de vill, men historien har bevisat att enda sättet att möta galningar med tankar på “renläriga” enpartistater har varit med våld. Eller tror någon att Pol Pot eller Mao eller Hussein skulle tvekat ett ögonblick att skjuta ihjäl plogbills-aktivister?

Detta är anledningen att modiga studenter i Iran slås blodiga när de vill ha mer frihet medan Ung Vänster här hemma kan sätta upp klisterlappar på varje offentlig yta med diverse idiotiska slogans mot USA och Reinfeldt utan att något endaste dugg händer.

Obama gör helt rätt när han dödar dem utan att riskera livet på vanliga soldater. Och rättegångar? Please! 2 års malande fram och tillbaka där en slemmig försvardsadvokat från vänstern slänger ur sig “Ja, han hade vapen, sprängmedel, och talibanklädsel, men kan du verkligen bevisa att han planerade något? Avlyssnade du honom?” Tanken är ju idiotisk! Tänk om man inte fått lov att skjuta i krig innan man gjort en gedigen brottsundersökning för att först säkerställa måltavlans eventuella tillhörighet i fiendelägret samt dennes grad av ideologisk lojalitet. Det är väl bara att prisa Gud att Sverige inte slåss för sin överlevnad i något krig nu, för med de reglerna hade varje soldat varit död innan lunch.

Nej, heder till Obama för snabb, ren, effektiv utslagning av terrorister. Skam åt vänsterjournalisten Per Jönsson. Inge borde bli förvånad att Jönsson skriver det han gör, heller. Tidigare har han försvarat Irans mullor, tackat nej till marknadsekonomin, och glatt hävdat att väst är körda i Afghanistan.

På tal om detta, ett bra skämt Obama klämde ur sig nyligen angående några kändiskillar hans döttrar gillar:

“Jonas Brothers are here, they’re out there somewhere. Sasha and Malia are huge fans, but boys, don’t get any ideas. Two words for you: predator drones. You will never see it coming. You think I’m joking?”

Han har onekligen en poäng, eller hur?

Advertisements

~ by Escaping Perdition on May 4, 2010.

One Response to “Obama agerar helt korrekt”

  1. Hej alla!
    Jag blir upprörd när någon inte tycker samma kommunistiska skräp som jag, så därför skriker jag arga saker i kommentarsfältet. Arg! Arg!
    Mvh,
    Jack

    // Varsågod, Jack, jag fixade ditt inlägg åt dig. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s