Helt korrekt uttalande av Odell

Sossarna och de övriga vattenmelonerna i  Ohlys och Erikssons brigader är arga och upprörda över att Mats Odell kallade deras ansvarslösa “skatta, låna och slösa” budget för vad den är. Exakt så här sa Odell:

Det är ren Tobleronepolitik. Man tar det på kortet och skickar fakturan till svenska folket.

Vänstern har ingen rätt att bli upprörd över denna sanning. För det första är det exakt den politik de ämnar föra, och för det andra får Mona faktiskt tåla att hennes illdåd tas upp igen. Ska en individ bli statsminister vore det en synd att inte granska moralen och den ekonomiska kompetensen hos personen i fråga. Och då framkommer det tydligt att Mona fuskat med svart dagmamma, obetald TV-licens, parkeringsböter som gått till kronofogden, och privata räkningar på 53 174 kronor på kontokortet hon använde som politiskt förtroendevald. Undrar hur många av “arbetarpartiets” arbetare har råd att traska runt med en sådan skuld?

Alla djur är lika, tydligen, men vissa djur är mer lika än andra.

Advertisements

~ by Escaping Perdition on April 27, 2010.

6 Responses to “Helt korrekt uttalande av Odell”

 1. hahah jaså nu börjar ni dra upp vad som hände för 15 år sedan. Då borde vi självklart dra upp alla de skandaler som inledde det borgerliga regeringsinnehavet. Det var bland annat: svartbetalda barnflickor, undanhållande av skatt, obetalda TV-licenser, fusk, fusk och mygel. Fusk i provvalen 2001, 2002 och 2006 hos moderaterna

  • 1. Upp till bevis.
   2. Klart att det finns rötägg inom borgerligheten också, den företräder ju mer än halva landet. Den stora skillnaden är att inom högern kastar vi ut fuskare och snyltare, medan eliten som styr socialdemokraterna verkar se dessa företeelser som dygder. Därav att Reinfeldt åtnjuter stort förtroende av folket som statsminister (större än partiet!) medan Sahlin ej gör det.

 2. Jag hålller med dig. Mona är ingen lämplig kandidat för sossarna. Jag tycker det är synd att dom inte förmår välja någon mera kompetent. Dom finns nog. Jag är själv moderat och tycker inte om socialism. Men en bildad oppositionsparti skulle gynna debatten i vårt samhälle. Annars blir dom borgliga vana vid makten och börjar ta för sig. Som sossarna gjorde under 60 talet. Hur som helst. Man ska kunna säga vad man vill. Peder

  • Javisst, man får säga vad man vill, men ord är inte gratis. Odell har satt tonen för valrörelsen och nu blir det bajskrig.

   • @Magneto
    “Bajskrig”? Moget ordval från en mogen människa, uppenbarligen.

    Personligen är jag glad att någon vågar säga sanningen. Varför ska vi som jobbar leka artiga och korrekta när ett pack snyltare vill med “demokratiska” medel råna oss?

 3. […] Annarkia, Trollpackan, s-buzz, Emil Broberg, Lenefors, Nattis, Fria Tider, Aurora, escaping perdition, bloggo´, Hall, […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s