Snabb uppdatering

Har inte tid att skriva mycket ikväll, och kommer vara upptagen i närapå en vecka framåt. Därav lite korta notiser:

1. Ytterligare bevis på att FN är ett korrupt skämt framkommer i Haiti. Över två tredjedelar av den massiva budgeten går till personal och löneförmåner.

2. Makt skapar svin. Jag är en stark förespråkare av lag och ordning, men inget lurar fram djävulen i folk som obegränsad makt utan konsekvenser över andra människor. Det är bara ytterligare ett skäl att begränsa statlig makt och öka graden av ansvar vanliga medborgare kan utkräva. Eller ska man tolerera att flygvakter stjäl äppelmos från pensionärer och slänger bröllopsgäster i fängelse när de klagar?

3. Obama, också känd som Jesus i svensk media, visar sig ha fått nära en miljon dollar av Goldman Sachs i kampanjstöd. Samma företag som fått ett oändligt antal miljarder i “lån” av skattepengar man slickar i sig bonusar från. Svenska media? Knäpptyst.

4. Den gigantiska expansionen av välfärdsstater och de magiska rättigheter de vill dela ut till varenda snyltare som ej betalar är på väg att få hela världens ekonomi att kollapsa. Läs.

5. Politisk korrekthet leder gradvis till amerikansk kollaps.

6. Men ändå är de ljusår borta från idiotin som dominerar i socialistiska EU. Statligt finansierad semester till alla? Suck. När jag var heltids-student jobbade jag extra samt på somrar och vintrar för att få pengar. Semester ska man ha när man förtjänat det, inte för att staten stjäl andras egendom åt en.

7. Din fiendes idol.

Sist men inte minst,

8. Vänstern använder smutsig politik när det går, och rent, brutalt våld när det inte går, världen över. Är det inte dags att en borgerlig regering kraftigt breddar rätten till självförsvar så man i alla fall har en ärlig chans?

Advertisements

~ by Escaping Perdition on April 20, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s