Det är så dags nu, Bjästa

Bjästa tycker att det räcker nu. Bjästa tycker media är elaka och dumma, att folk inte har förståelse för ortens innevånare, och att när man säger stopp så betyder det minsann stopp. Det tycker inte jag. Vad jag tycker, kort och gott, är att Bjästa bara har sig själva att skylla. Jag tycker det är kanonbra att de hängs ut, att de får känna på hur det känns. Det är rättvisa. Underordnat rättvisa men också ett gott är det faktum att denna uthängning gynnar andra våldtäktsoffer, i det att den minoritet i Sverige som anser att det är “helt okay” plötsligt fattar vilket hat och vilken ilska vi har mot dem.

Nä, Bjästa. “Linnea” sa enligt “Oskar” nej 5-6 gångar, men inte slutade han för det. “Linnea” bad er sluta mobba henne också, men då lyssnade ni inte heller. Så varför ska vi lyssna på ett samhälla som kännetecknar ondska, dumhet, och de allra värsta dragen i vårt samhälle? Ni är allt vi vill komma bort från.

Om ni vill ha förlåtelse, be om det uppriktigt. Hittills har jag inte hört en enda sådan ursäkt. Det finns alltid ett “men” inblandat. Skolchefen säger att man gjorde det man kunde “men” Linneas mamma skulle gjort mer och det var hennes fel att det inte blev bättre. Prästen säger sorry, “men” det handlar om något så kallat människovärde. Man slänger ur sig som om det här vore vänsterpartiets riksmöte: Det finns “tre offer” i det här, “två tjejer och en kille”. FEL. Oskar är ingen liten förvirrad ängel som behöver kramar och vägledning tillbaka till ljuset. Han är en aggressiv, våldsam varelse  utan moral eller impulskontroll.

Tills Bjästa oreserverat fördömer våldtäktsmannen och försvarar offren, så är de väl värda vår avsky.

Advertisements

~ by Escaping Perdition on March 29, 2010.

4 Responses to “Det är så dags nu, Bjästa”

 1. Ett nej ÄR ett nej! Det ska gälla även i Bjästa! Ja, även inne på en toalett!

  Hur svårt är det att förstå ett kort ord med bara tre bokstäver?

 2. På samma sätt som vi män har EXKLUSIV rätt att närsomhelst avstå från att fortsätta sex, så måste kvinnan ha EXAKT samma rätt.
  Uteblivet Ja = Nej, Nej och åter Nej !

  Våldtäkt är ett exakt bevis på ett 100% misslyckat föräldraskap.
  Att stödja en våldtäktsman och ta avstånd från offret är ett lika exakt bevis på fullständigt misslyckande som humanisktiskt grundad varelse. Att sen göra en hel pudel då den unkna vinden vänt, försöka gullegulla med offret genom att jaga brottslingen, är patetiskt.
  Jag känner illamående över såväl brottslingens föräldrar som över detta hemska bysamhälle i Ö-vik som de så bra passar in i. Min uppmaning till alla läsare är att bojkotta denna ruttna håla, åk inte dit, handla inget där, köp inget som produceras där, lämna möjligen soporna på genomresan. Och må brottslingen få smaka något av det helvete som den oskyldiga Linnea får under sitt liv som oskyldig.
  Usch vilka äckel vi har i Sverige. Måtte de förtvina.

 3. Absolut. Fast den största boven i hela denna soppa är ju Dennis morsa som farit runt som ett jehu på internet (särskilt facebook och brodern Alexanders blogg) och propagerat för sin sons oskuld, uppviglat till hot och smutskastning och helt enkelt varit helt förjävla verklighetsfrånvänd. Nog för att man ska stå för sina handlingar, och jag tycker absolut att både Dennis (och särskilt Alexander, som är myndig!) ska stå för det de har gjort, men frågan är om detta någonsin hade kunnat hända utan ett sådant praktmisslyckande till mor.

  • Instämmer. Utöver våra egna val är det föräldrar, och till viss del vänner, som formar vilka vi blir. Mammans agerande förklarar en hel del!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s