Eurabia nästa?

Per Gudmundson, för närvarande min absoluta favoritjournalist, har skrivit ytterligare ett bra inlägg i SvD:s ledarblogg. Det handlar om den fortsatta debatten kring socialisten och antisemiten Ilmar Reepalu som indirekt godkänner våld mot judar eftersom han ogillar Israels politik. Kombinationen av socialist och antisemit är inget nytt. Nationalsocialismen i Tyskland 1933-1945 och Bolsjevik-socialismen i Sovjetunionen var notoriska för sitt hat mot judar. Intressant nog är det endast i konservativa stater där judar och andra minoriteter ges en rättvis chans: gör rätt för dig, respektera din nation, och anpassa dig, så välkomnar vi dig. I socialistiska stater går allt ut på att snylta och plundra andras egendom via skatter, avgifter, regleringar, och dekret; givetvis kräver ett sådant system en tredje part: de arbetande, de snyltande, och en syndabock snyltarna kan peka på.

Om vi tar Malmö, till exempel. Vem tror ni behöver mest sosse-bidrag: judar eller muslimer? Och steg två i det hela, vem tror ni är mest lojala mot Sverige ifall det skulle komma en kris? Det räcker att gå förbi en sportbar när Turkiet spelar mot Sverige i fotboll för att höra vad många av våra muslimska medborgare tycker, eller att ta en sväng ut till Biskopsgården. Lyssna på den här låt-texten, för övrigt. Och när var förra gången du hörde en jude vägra att klä sig rätt för jobbet, skaka en kvinnas hand, eller gå igenom en säkerhetsspärr? När var förra gången du hörde judar kräva översättning till hebreiska av statliga handlingar (på socialstyrelsen om ekonomiskt bidrag, givetvis), eller slänga upp skyltar med text du inte kunde förstå i våra förorter? Och om vi ska göra samma sak som Ilmar Reepalu, det vill säga att döma en hel religions utövare baserat på vad andra i deras länder gör, så kan vi säga att varenda muslim är en kvinno-hatande, dotter-mördande, självmordsbombande terrorist. Så är givetvis inte fallet! Men Ilmar Reepalu borde i alla fall vara konsekvent om han ska dra alla över en kam.

Jag tycker alla borde anamma konservativa värderingar som demokrati, marknadsekonomi, hårt arbete, laglydighet, och lojalitet mot nära och kära istället för att överlämna dem till den iskalla, byråkratiska staten. Och för att reta gallfeber på vänstern kan vi slänga in jul i skolan och skolavslutning i kyrkan. Smaka på den, Ilmar Reepalu! Och tro inte att jag är rasist bara för att jag påpekar att många muslimer uppenbarligen följer dessa riktiga värderingar betydligt sämre än judar. Det gör för övrigt socialister också, vilket kanske är anledningen att Ilmar Reepalu kommer så bra överrens med stenkastare och fönsterkrossare. Det borde nämnas att jag inte har, intressant nog, några judiska vänner. Däremot har jag en hel del goda, hårt arbetande vänner från bland annat Persien som mycket väl vet vilken terror och vilket lidande Islam ställer till med, och distanserar sig från den. För att inte nämna alla kristna som måste fly sina hem på grund av islamistiskt våld i Mellanöstern! Det borde Ilmar Reepalu göra också, om han nu ska dra alla över en kam! Tyvärr är han socialist, vilket per definition innebär att han är för omoralisk och obildad för att göra just detta.

Som en sista bonus, här har ni ett Youtube-klipp när socialister och muslimer går ut gemensamt för att slå sönder en stad i England för att fira bygget av en ny moské. Vad tror ni Ilmar Reepalu säger om det? Hurra, hurra?

Advertisements

~ by Escaping Perdition on March 4, 2010.

15 Responses to “Eurabia nästa?”

 1. VAD ÄR DET som ni förvånas över i debatterna om Ilmar Reepalus beteenden? -Att malmöbor angriper judarna. -Men detta är ju helt i linje med Reepalus beteende att benämna Malmö kommun för Malmö STAD. Som vi svenska folk har kommit överens om, stadgat i lag, att våra kommuner Sverige runt benämns just KOMMUN. Att Reepalu hävdar, att Malmö stadsinvånare är nått finare än andra; landsbygdsboende. Med att man ju inte kan benämna landsbyggd för stad. Att Reepalu jobbar på att skilja på oss människor, som det gick till i förra seklets början.

  Att vi svenska folket, med stor majoritet, med denna så kallade kommunreformen 1969 vill ytterligare hävda demokratin. Att våra lokala politiska samhällen av respektive invånare, alltså våra kommuner, dels innefattar både tät-/stadsboende människor och landsbygdsboende, dels benämns kommun Sverige runt.

  • Jag förstår inte riktigt vad du menar, men å andra sidan är jag dåligt insatt i kommunal lagstiftning.

 2. Intressant att vi båda har samma favoritjournalist. Läs hela hans blogg från början så får du se hur han nog den enda som såg och tog parti emot detta hyckleri som förs i media och först alla år, kanske du redan har gjort. för att inte sväva iväg så är väl socialisterna och judarna (ren kapitalism) som jing yang. De behövs för att ett mellanting ska aklimatisera sig i världen, sverige. Jag däremot har judar i min släkt så jag får väl legitimt uttala mig. Judar har gjort sverige otroligt mycket. De startade bankväsende med början till belåning och allt som alla har fått ta del av, se bara nu hur vi belånar allt vi har (ironi). Vi ska tacka dem, faktiskt, tror jag. Svårt att veta hur det hade sett ut utan deras påverkan på hela ekonomin. Sen är över 50 procent nobelpristagare judar vilket för mänskligheten utveckligen framåt. Sen är en del rena jävulen när det gäller affärer och makt. Där är det ingen tvekan om att de tar 80 procent och ger 20 procent, detta räcker dock för mig, har min plasma teve, lite ironisk. Man måste nog bita i det sura äpplet för att få smaka kakan, typ. Sen behvös det väl ingen argumentation emot dessa nutidens neandertalare bokstavstrogna muslimer. Läser och läser men svårt att greppa varför denna islamisering sker. Tror själv det startade likt en katalysator. Britterna var först men nederländerna har velat skryta om att vara mångkulturella centrumet i europa. De startade nog samtidigt. Alltså fanns där en elitistisk syn på något framförhållning. eliten var dock skyddade i sina slott oantastliga. Detta eskalerade med opportunistiska politiker till det vi ser idag. Även läst något om utbyte mellan olja och muslimsk invandring. Kanske därför denna hysteri kring vindkraftverk och alla andra måsten att bli oberoende från fossila bränslen typ olja. Tog två glas vin efter en jobbig dag på jobbet så mitt inlägg kanske kan sågas med lite empati? Tack för läsningen, bloggen, det verkligen inspirerade mig att skriva vilket jag inte gjort på länge.

  • Tack själv. Är personligen mer insatt i tillverkningsindustrins ekonomi än finansvärldens, men visst finns det ett frosseri där som inte överensstämmer med god moral. Arbete ska löna sig, men när vissa banker delar ut miljard-bonusar trots förlust blir man upprörd. Men det är som du säger, det onda med det goda. Utan ett bankväsende hade vi inte kunnat bygga upp landet.

   Angående invandring och asylsökande så är jag mest förvånad över är att vissa människor flyr till Sverige för att komma undan förtryck och lidande i sina hemländer (förståeligt), men arbetar sedan aktivt för att göra om Sverige till samma system som dragit ner deras länder i helvetet. Bisarrt.

 3. Läs detta http://www.dsm.nu/palmstierna1.html apropå sverige och bankernas makt. Enligt artikeln så hade inte bankerna den makt som vi alla tror de hade. Är själv pragmatiker.

  Att de som kommit hit propagerar och arbetar för att erövra sverige är inget nytt. Vi i sverige har accepterat detta. Vi har huserat många terrorister genom åren. Du skiter inte i sitt eget bo, är underrättelsetjänstens godmorgon ramsa. visa givakt för din fiende. Givetvis socialistisk ramsa, ja vi är inte cowboys direkt. Tacka Socialisterna för detta. Vi är DDR’s lillayster. Det är en maktkamp helt enkelt. Detta är ett spel som kostar oss skattebetalare enorma summor. De som kommer hit lider inte i sina hemländer, vem har påstått detta till dig?

 4. Hellre Eurabia än Eurojude. Det är inte första gången P. Gudmundson visat upp sin zionistiska agenda i SvD. Hans attack på Reepalu visar även på diskrimenering av invandrare och utlandsfödda som inte är godtagbart i det svenska samhället.Rekommenderar Gudmundson att åka tillbaka till Island, om man där vill släppa in denne rabiata zionist?

  • Du är ju fullständigt dum i huvudet, människa. “Hellre Eurabia än Eurojude”? Vi kan börja med att säga att det finns enligt SCB c:a 20 000 judar i Sverige. Det finns c:a 500 000 (!) muslimer i Sverige, varav nästan 150 000 är islamister enligt Sveriges Muslimska Råd. Samma organisation, för övrigt, som har krav på en imams tillåtelse för skilsmässor i Sverige, som vill ha imamer undervisande om Islam i svenska skolor, separata kommunala bad för män och kvinnor, och statlig rätt till muslimska helgdagar. “Eurojude?” Herregud vilket skämt!

   Gudmundson är en hjälte för att han står upp mot nationalsocialister, internationalsocialister, och islamister i deras agenda att rasera det svenska samhället. Inte för inte var Hitler bästa vän med Mohammad Amin al-Husayni, mufti för Jerusalem som graderades till SS major.

   Då som nu är konservatismen det enda som står emot totalitära ideologier och de onda människor, likt dig själv, som stöder dem.

   Sverige om Sven Andersson får sin vilja igenom

 5. Framför gärna din tes till en kunnig historiker: “Jag menar att det var de konservativa borgerliga krafterna som stod upp mot t.ex. judeförföljelserna på 30-talet. Stämmer inte det?”
  Han/hon kommer nog att småle och skruva lite på sig innan du får veta svaret.

  Din kommentar till Sven Andersson, “Du är ju fullständigt dum i huvudet, människa.”, tyder på att du kanske skulle ta en paus i ditt skrivande och ta en funderare på hur man uppträder i en debatt.

  • Angående konservativt motstånd, läs på själv. De första offentliga protesterna mot Hitler i kriget var i Juni 1941, trotsande våld och gestapo, av konservativa. Clemens August von Galen och hans följare tvingade nassarna att stoppa eutanasiprogrammen i Tyskland (något svenska socialdemokrater pysslade med ända in på 70-talet). Bernhard Lichtenberg bad offentligt för judar konstant efter kristallnatten, och till slut skickades till koncentrationsläger där han dog. Vill du ha fler namn? Läs om Johannes Popitz! Läs om Adam von Trott zu Solz! Läs om Herrmann von Tresckow! Och inte ens du kan väl undvika att känna till Claus Philipp von Stauffenberg?

   Klart att det fanns kommunister som var emot också, men de ville bara ersätta en Hitler med en Stalin. Du kanske gillar detta?

   Och angående min kommentar till “Sven”, så ångrar jag inget. Det finns inte en chans att jag dignifierar en nazist med artighet och ett “hmm, ja, vi kan väl kompromissa?” Det får stå för dig.

 6. -E´ RE SÅ SVÅRT att förstå vad jag erinrar om här ovan, att benämna kommun för stad? Alltså i förhållandet att ju föremålet, de lokala politiska samhällena av respektive invånare, alltså våra kommuner, innefattar både tät-/stadsboende människor och landsbygdsboende. Och med att man ju inte kan benämna landsbygd för stad.
  –Att dessa, några stycken individer runt i Sverige –förutom Ilmar Reepalu- jobbar på att skilja på oss människor.
  Som, som väl bekant, det handlade om i förra seklets början. –Väl? …ja rätta mig gärna om jag tar fel!! Detta som ni nu här käftar kring här ovan. ..å så alltså utan att lyfta ett ögonbryn för, detta stads snackandet här i Sverige idag.
  Alltså visst finns också våra städer, med sina gator, höga hus och dålig luft. Med att kommunen, avser, som vi svenska folk har kommit överens om, lagstadgat, samhällsförenigen av invånarna i kommunområdet.

  PS. Varför törs inte signaturen Escaping Perdition stå med sin identitet?

 7. Du nämnde här ovan att du inte har några judiska vänner, men där tar du fel! Du har många judiska vänner, däribland mig!
  Jag uppskattar att folk som du vågar ta ställning till det som pågår i Europa idag. Det är skrämmande att behöva frukta för framtiden. Jag har alltid föreställt mig ett liv i Sverige, men nu undrar jag om det är möjligt. Allt hat och förakt mot mitt folk gör det svårt för mig att kunna leva här i framtiden. Vi judar har inte gjort annat än och arbetat för vårat bröd. Vi har smält in i samhället, tillfört samhället. Vi lever inte PÅ det. Det går emot våra värderingar! För min del och många andra judars del får man mer än gärna sjunga nationalsången på skolavslutningar. Man kan gärna fira högtider i kyrkan. Vi lever i Sverige och då anpassar man sig med vilja!
  Det är sorgligt att se hur destruktiva en del, tyvärr för många muslimer (islamister) är. Se hur de förstör runt omkring sig. Istället för att bygga upp Gaza förstörde de hus och mark från första dag. Synagogor brändes ner. Skulle någon accepterat om moskéer brändes till marken??
  Jag blir ledsen av att se att världen accepterar denna förstörelse och hot om förstörelse. Allt som har byggts upp (demokrati, ekonomi, infrastruktur etc etc) kommer att vara för ingenting om man inte sätter stopp för denna utvecklingen!! Kanske är det redan försent??

  • Tack för dina ord, och en underbar kontrast till allt hat du förmodligen sett i de övriga kommentarerna. Jag känner samma sak som du; det har tagit en lång tid med mycket slit och motstånd att bygga upp Sverige, med hjälp bland annat av våra judiska medborgare. Tyvärr verkar halva landet idag ställa sig bakom ideologier och människor som vill göra allt för att rasera det. Eller än värre, förvandla det till någon hybrid mellan Kuba och Saudiarabien.

   Jag kommer fortsätta stöda det judiska folkets rätt till trygghet och frihet i Sverige, samtidigt som jag kommer fortsätta kräva att politisk Islam och dess avarter slängs ut med huvudet först. Jag tror, och hoppas, att fler och fler människor kommer börjar uttala sig istället för att, traditionellt borgerligt, sitta tysta inför vänstervågen.

 8. Tack för ditt stöd!
  Det folk måste inse är att det inte bara är vi judar som i framtiden blir hotade och misshandlade. Det kanske startar med oss men slutar definitivt inte med oss..
  Jag vägrar tolerera de intoleranta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s