Talibanernas hemliga våldtäktsnätverk

I Sverige diskuteras lite cyniskt att USA med allierade går på anfall i Afghanistan, och att “civila kan dö”. En så kallad “expert” kallas in och hävdar att det kommer gå åt skogen. Samtidigt håller man tyst om den största skandalen som drabbat Talibanerna någonsin som samtidigt pryder utländska tidningar.

Talibanerna hävdar att de vägrar låta flickor gå i skola, vägrar låta kvinnor att jobba, och vägrar låta folk leva sina liv för att de vill hålla en hög moralisk standard. De flesta av oss vet att det är en lögn, men många socialister i Sverige ser hela den afghanska situationen som en kamp mellan två dåliga sidor, eller hurrar till och med för talibanerna.

Nu kommer fakta fram att Jalaluddin Haqqani, en av talibanernas främsta ledare, varit inblandade i fruktansvärda övergrepp. (VARNING: HEMSKA SCENER!!!!) Han reste runt med sin son, sin läkare, och livvakter till många små byar och rekryterade där unga män och pojkar att slåss för honom. Han tränade folk till att mörda och till och med självmordsbomba. Som belöning kom han med mat och gratis läkarvård, främst till unga kvinnor. De fick inte den “vård” de väntade sig.

Alla som ansågs friska och vackra våldtogs brutalt av Haqqani och hans män. Deras lidanden och skrik på hjälp filmades så att “frihetskämpen” kunde se det igen och igen. Terrorpornografin distribuerades ut inom hans nätverk som belöning. När det började läcka ut blev Haqqani desperat. Han mördade sin personliga läkare som var ansvarig, samt så gott som alla de flickor han våldtagit, ett enkelt drag i dagens Afghanistan. Men vad han inte räknat med var att vissa av banden kom ut, vissa kunde inte förstöras i tid. Nu sprider de sig som en löpeld i Pakistan, Afghanistan, och så vidare.

Förhoppningsvis innebär detta en del av slutet på Talibanernas skräckvälde. Men å andra sidan vet vi ju hur fundamentalistisk Islam ser kvinnor som boskap eller värre, så det kanske vara leder till större rekryteringar. Oavsett är svensk media knäpptysta, som vanligt. De enda nyheterna som kommer fram är anti-amerikansk propaganda. På vems sida står media, egentligen? Inte är det på vår, i alla fall.

Advertisements

~ by Escaping Perdition on February 13, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s