Mördare är inte offer. Utom i media.

Det känns ganska sjukt att man är tvungen att motivera och förklara när man säger något som borde vara så självklart. Mördare är inte offer. Men i dagens Sverige där värderingar är skruvade helt galet, ja, då blir det tyvärr så att det som borde vara en enkel sanning måste förtydligas och förklaras.

En hänsynslös 16-åring pojke mördade på ett brutalt sätt en 15-årig flicka för att hans sexdocka till flickvän var svartsjuk. Det är ett solklart exempel på ren ondska, där det enda rättvisa straffet är livstids fängelse. Och när jag säger livstids fängelse så menar jag inte i hundår som i dagens Sverige. Jag menar tills de körs ut på bår efter att ha dött av gammal ålder.

Om du frivilligt och medvetet tar livet av en annan människa för att gynna dina egna luster och begär så är du inte värdig att vistas bland oss andra. Du är inte värdig en andra chans. Du är inte värdig rehabilitering och socialbidrag och rätten att njuta av blå himmel, djupa skogar, och öppna hav. Du är minst av allt värdig att släppas ut på permissioner fyllda med shopping, latte-drickande, och party.

I Sverige så är det däremot så att alla är offer. Om du hugger armen av en person, så fanns det säkert goda skäl som samhället (dvs du och jag) borde åtgärdat i god tid, så du är också ett offer. Om du våldtar en kvinna så gjorde du det för att patriarkatet lurade i dig fel värderingar, så du är ett offer. Och om du kallblodigt planerar ett mord på en ung flicka, ja, då är du störst offer av alla.

Ett och ett halvt år för ett brutalt, ondskefullt utsläckande av ett liv. Och som en slutgiltig förolämpning, som en spottloska på offrets grav, så slänger en massa inskränkta, moraliskt bankrutta journalister ur sig att “alla har blivit offer”.

Fel. Än mer idiotiskt är när Karin Thunberg slänger ur sig:

“Samtidigt växer ett lavinartat hat mot dem på nätet, i bloggar och bland andra jämnåriga som kanaliserar sin upprördhet och avsky inför det som hänt i krav på hämnd. Öga för öga, tand för tand.”

Fel. Tand för tand hade varit att misshandla och strypa ihjäl mördarna. Det är det ingen som begär. Bara rättvisa. Faktum är att många människor med större världsvana, större erfarenhet, större framgång, och större hjärtan än Karin vet bättre. Och vad vi vet är att ett och ett halvt år för mord är inte rättvisa, det är en skymf. Och att mördare är inte offer.

Och som en extra julklapp i det moraliska ödelandet Sverige döms svinet som misshandlade, våldtog, och mördade en tonårstjej till 3 års mysig vård. FY FAN. Men Karin Thunberg jublar säkert. Och som vanligt är mördarna tryggt anonyma, medan offrets namn hängs ut.

Advertisements

~ by Escaping Perdition on February 5, 2010.

5 Responses to “Mördare är inte offer. Utom i media.”

 1. Det svenska rättssytemet är det absolut mest genomruttna och bisarra i hela världen. När man hör domarens resonemang om att mordet inte var tillräckligt grymt för att rendera det pinsamt låga maxstraffet på 4 år vill man bara spy. Jag menar, vad är det för verklighetsfrånvänt rättsprejudikat HD skapat som graderar mord enligt hur grymma de är. I de flesta normala länder är mord mord och ska ge det högsta straffet. Dock inte i mellanmjölkens förlovade land.

 2. Ett år och åtta månader. Tja gratis bostad och en säker utkomst när man har skrivit sin snyftroman och blivit snyfthyllad av pressen. given boksucce.
  Mord lönar sig !!!

 3. Det måste ha blivit fel sort i domen. Arton månader måste väl ändå vara 18 ÅR!!

  Varför kan man inte folkomrösta om strafftiderna? Hur många svenskar skulle rösta för 3år, 6år respektive 18år i ett sånt här fall? Jag tror flertalet hade lutat åt de längre straffen.

 4. Återinför deportationskolonin. En bit av Grönland går säkert att köpa för ändamålet.

 5. Det är klart att vi måste kunna gradera brott. Rättsväsendet måste kunna slå ner hårdare på den som är särskilt hänsynslös och brutal.

  Ett starkt skäl till att brottslingen bara får 18 månaders fängelse i det här fallet är hans låga ålder. Men jag håller helt och hållet med om att det är för lågt. Han kommer dessutom att bli utsläppt efter 2/3 av tiden, dvs efter ett år.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s