12 miljoner ladyboys är lösningen!

SvD har en ganska intressant artikel om hur Kinas policy om bara ett barn, och hur föräldrar föredrar söner,  kommer inom den snara framtiden leda till ett överskott på 24 miljoner ensamma men virila kinesiska män. Stackarna, inte lätt när statliga lösningar går åt skogen som vanligt! En lösning är ju förstås att landet inför polygami, men vi vet ju hur bra det gått för civilisationerna som satsat på det genom historien, så därmed har jag den perfekta lösningen….. ladyboys!

Ladyboys, också kända som shemales, är män som genomgår en gigantisk massa hormonbehandlingar och operationer för att sedan mer eller mindre bli kvinnor. Vissa blir mer lyckade än andra, minst sagt. Fenomenet är utbrett i Thailand, vilket en generation av blåögda svenska backpackers ( oavsiktlig ordvits, ber om ursäkt ) fått lära sig på fyllan. Genom ett massivt statligt ingripande med otaliga miljarder pumpade in i medicin, bioteknologi, och läkemedelsföretag, samt ett stort lotteri för de 24 miljoner ensamstående männen, så kan landet snabbt skaffa sig 12 miljoner nya “kvinnliga” medborgare, 12 miljoner mindre manliga medborgare, och 12 miljoner snart inte-så-ensamstående män. Dessutom lär landets medicinska forskning ta åtskilliga steg framåt.

Som extra bonusar blir det inga barn, så befolkningen fortsätter minska. Och kärnfamiljen blir ersatt av den så kallade “stjärnfamiljen”, så feministiskt initiativ, vänstern och miljöpartiet kan alla hurra att “heteronormativiteten” motarbetas.

Problemet löst, och alla vinner på det. Jag kanske borde sadla om och bli politisk konsult till kinesiska staten. Vad tycks?

Advertisements

~ by Escaping Perdition on January 11, 2010.

One Response to “12 miljoner ladyboys är lösningen!”

  1. Haha! Riktigt skön galghumor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s