Falsk propaganda om klimatet

Mia Holmgren skriver en artikel om hur tigrar attackerar människor “som en följd av den globala uppvärmningen“. Jaha.

Snart är det väl dags att säga att mord är ett resultat av den globala uppvärmningen, likaså våldtäkter, stölder, och hasardspel. Hustrumisshandel, fattigdom och svält. Och varför inte den globala krisen? För vi vet ju alla att innan industrialismen så levde alla i hundra år med massa mat och utan vare sig fattigdom eller brott. Va? Inte? Var det egentligen jävligt mycket värre? Oj då! Men…. men….. klimatet då?

Det börjar faktiskt bli pinsamt vilka lögner klimatlobbyn hystar ur sig. De är så desperata nu efter Köpenhamnsfiaskot (tack och lov) att det finns inga lögner eller förvridningar av sanningen för stora för att skriva om i den stora klimatrörelsens tjänst. Holmgrens artikel är bara ytterligare ett exempel.

Faktum är att på grund av Indiens exploderande befolkning har mer och mer mark ur Sundarban förvandlats till bördig åkermark. Detta har noll att göra med klimat, och allt att göra med demografi, dåliga regleringar och  avsaknad på naturskydd. Enligt de vetenskapliga studier som gjorts på området finns det ingen så kallad global klimatpåverkan på området. Men 2007 i samband med galenskapens höjdpunkt courtesy of Al Gore, så publicerades en rapport om att teoretiskt sätt kan 75% av blötmarken försvinna inom hundra år om de värsta scenariorna går från fantasi till verklighet.

Tydligen har Holmgren tillgång till någon typ av tidsmaskin bättre än den FN har, eftersom hon nu lyckats bevisa att det är den teoretiska globala uppvärmningen som är källan till problemen, inte överbefolkning av ett utvecklingsland med dåliga regleringar, tjuvjakt, eller traditionella problem.

Vi har utrotat eller utrotningshotat hundratals djurarter innan den “globala uppvärmningen” ens var en Marxistisk tanke, och vi har alltid haft fattigdom, svält, och lidande (även om kapitalismen minskat det rejält!). Ärligt talat, har inte utsatta djur och fattiga människor tillräckligt med problem utan att vi behöver gå till ekologiska fantasilösningar?

Advertisements

~ by Escaping Perdition on December 20, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s