Politisk korrekthet i USA

“Allah är gud” men “Jag är inte säker om det fanns en liten pojke eller inte.”

I Sverige handlar jul mer om tomtar, Kalle Anka, och glögg än om Jesus. Detta borde vi nog vara ypperligt tacksamma för, annars skulle nog hela högtiden vara under konstant, högljutt anfall från vänstern.

I korståget i den Heliga Politiskt Korrekthetens Namn, så börjar USA förvandlas till.. ja, jag vet inte vad. Amerikaner pratar om ett så kallat kulturkrig, och att nationen är delad. Svenska journalister, med undantag för kanske Ulf Nilsson, är så fullständigt ideologiskt blinda i kombination med total okunnighet om amerikansk kultur att de inte kan se den vidöppna sanningen: det finns en halva av USA som vill bevara sina traditioner och sin kultur enlight smältdegelns karaktär, och en annan som vill slakta allt som är amerikanskt för att ersätta det med multikulti.

Det senaste exemplet är en offentlig skola i Indiana, där rektorn har skrivit en julsång alla elever ska tvingas sjuka. Denna ska ta med alla religioner. I den muslimska delen tvingas alla sjunga om Allah, att han är gud, och att han kommer följa dig genom hela ditt liv. I den kristna delen ifrågasätts om ett litet barn ens funnits, och varför man ens ska ha med honom. Dubbelmoralen och hycklandet är vidrigt. Svensk media, as usual, är dödstyst.

Så vad säger ni, gott folk, ska vi börja sjunga om Allahs storhet till jul även i svenska skolor? Vi vill ju följa amerikanarnas exempel här, tydligen. 😛

Advertisements

~ by Escaping Perdition on December 16, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s