Dolph leker intellektuell

Dolph Lundgren gråter ut om att han haft en tung barndom, med en pappa som misshandlade honom, kriminella vänner, och allmänt stök. Efter ett tag lyckades han fly till USA där han fick pengar, berömmelse och framgång. När han väl fått dessa saker drar han därifrån, och spenderar resten av sin tid med att snacka skit om landet som gav honom allt.

Vad ska man säga? Inte undra på många amerikaner blir så otroligt trötta på snobbiga, illojala européer när de gång på gång beter sig som ouppfostrade svin.

Advertisements

~ by Escaping Perdition on December 13, 2009.

11 Responses to “Dolph leker intellektuell”

 1. Precis. Lundgren ar en misslyckad typ. Han gret av gledje nar USA-hataren Hussein Obama blev vald.

 2. Sura rönnbär…

  • Precis, jag är röd av avund för att det inte var jag som sprang runt med svärd och stringkalsonger i Masters of the Universe. Lyckliga Dolph.

 3. “Dolph leker intellektuell”…

  “civilingenjör i kemiteknik”, “utbytesstudent i Sydney i Australien vid University of Sydney”, “studier vid MIT i USA” (Massachusetts Institute of Technology)

  Säga vad man vill om att Dolph är trött på skräpkulturen, men att han inte skulle vara intellektuell är det dummaste jag hört, idag iaf.

  • Så man är intellektuell för att man är duktig på att plugga matte? Intressant. Mohamed Atta var likaså ingenjör och utbytesstudent. Lyckat intellekt? Inte riktigt. Din teori skulle också göra så gott som varje matte-begåvad person med aspergers till en intellektuell gigant.

 4. Så du menar alltså att om man har gjort en lyckad karriär i ett land så står man i en tacksamhetsskuld till det landet innebärande att man ALDRIG NÅGONSIN får yttra ett ord av kritik gällande det landet?

  • Om man kommer från ett land där man jobbat som dörrvakt och där ens pappa utan juridiska konsekvenser i åratal kunnat banka skiten ur såväl en själv som ens mor, så tycker jag man borde vara jävligt ödmjuk innan man hoppar på hur “hårt” det är i USA.

   Det är lite typiskt kändisar: stor käft, liten hjärna. Gäller deras fans också, för övrigt.

 5. Det här var ett av de mer småsinta blogginläggen jag läst på länge. Det där om liten hjärna tror jag kan gälla fler än vissa kändisfans…

  Förresten när hålls avrättningen för Dolphs landsförräderi?

  • Ja, det gäller uppenbarligen även vissa kommentatorer här.

   Det finns väl inget straff för landsförräderi längre. Snarare får man medalj, mediastöd, och lite böcker skrivna i sin ära. Titta bara på “kubasvensken” Mehdi Muhammed Ghezali.

 6. Varför blir det alltid så aggressivt ute på de politiska flankerna? Det är precis samma tonläge borta på den exakt lika tokiga vänsterkanten, som t.ex Röda Malmö m.fl. En dag kanske ni inser att världen inte är så svartvit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s