Den monstruösa sanningen om klimatrörelsen

Du sorterar dina sopor och slänger batterier i rätt låda. Du återvinner PET-flaskor och åker med kollektivtrafik. Du stänger av dina lågenergilampor när du lämnar rummet och köper ekologisk mat. Du är så progressiv man bara kan vara inom miljöreligionen, men det är ändå inte tillfälligt. Precis som en katolik som enligt sina präster alltid är en smutsig syndare oavsett hur hon lever, så är du en börda för “planeten”. Varje andetag du tar resulterar i mer av den hatade koldioxiden, varje sak du producerar tär på “miljöns” resurser, varje modern bekvämlighet som elektricitet, transport, sjukhus eller mat är ytterligare en synd som förstör för Moder Jord. Det är här den monstruösa sanningen om miljörörelsen blir tydligare än någonsin: Felet är att du lever. Och lösningen är att vi slutar leva, och sluta ha barn. Det har gått så långt att det till och med sägs öppet nu.

I miljörörelsens värld så är alla goda och onda ting inverterade. Att skapa är dåligt, att resa är dåligt, till och med att leva är dåligt. I Köpenhamn så är vi ett möte ifrån att lagstifta om att på Planeten Jorden så är det en synd att skapa, och en dygd att snylta. Tusentals miljarder ska tas från de som skapar mediciner, lastbilar, kylskåp, el, mat, och allt annat som gör att vi idag kan leva länge och väl. Dessa ändlösa miljarder ska sedan ges till de som inte producerar. Du vet politiker, byråkrater, “tankesmedjor”, lobbyister, miljöorganisationer, genusforskare, alla de som sakta jobbar vidare med att tvinga på de produktiva mer regler, mer skatter, mer skuld.

Den monstruösa sanningen att miljörörelsen hyllar döden och hatar livet har aldrig varit tydligare än idag. Vad gör du för att stoppa deras framfart?

Advertisements

~ by Escaping Perdition on December 10, 2009.

One Response to “Den monstruösa sanningen om klimatrörelsen”

  1. Hm. Säker på att du inte missuppfattat klimatrörelsen lite? I mitt tycke syftar den (med stöd av näringslivet) till att hålla liv i det expansionistiska pyramidspelet ytterligare ett litet tag till.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s