Klimatskämtet en enda stor bluff

Jag tycker det är ganska kul det här med klimatbluffen. Folk tror att politiker är att lita på, och att när de säger “ge oss massa makt så blir allt bra, annars kommer ni alla dö!” så finns det givetvis bara en sak att göra: stämma in i kören (och försök ignorera att vi alla kommer dö oavsett)! Som de flesta vettiga människor vet är det dock ungefär lika smart att ge politiker ökat mandat över våra pengar och vår frihet som att släppa in en 16-årig tjej på NK med ditt kreditkort och säga “köp bara de kläder du verkligen behöver”. Tjugo minuter senare är varuhuset tomt och du i personlig konkurs.

Vi kan väl alla sluta låtsas att klimatbluffen egentligen handlar om miljön, det tycker jag vore en bra början. Jag menar, vi vill ju alla ha en ren miljö fri från hemska föroreningar, men det är ju inte vad det här handlar om. Alla vill det. Och någon som hävdar att folk som inte faller för klimatbluffen vill slakta björnungar och bada i kemiska sjöar är nog antingen utvecklingsstörd eller en ren lögnare. Så vad handlar det om i så fall? Kort och gott om en massa maktfullkomliga gamla män som pratar ihop sig om hur de ska fördela andras pengar. Dina pengar. Mina pengar. Luktar lite socialism, faktiskt. Ganska passande då att vi i grön socialisms namn ska leva knapert och betala mer, samtidigt som våra ädla ledare anländer till Köpenhamn i 1200 limousiner och 140 privatplan. Sovjet, någon?

Dessa gamla gaggiga gubbar med ett behov av makt över dig och mig vill bestämma vilka företag som ska böta till vilka organisationer, hur många rutor toa-papper du får använda i miljöns heliga namn, och vilken “forskning” som ska få flumma runt på vår bekostnad. Hundratals miljarder ska ges till u-länder som tack för att de inte har fabriker, hundratals miljarder ska ges till udda organisationer och miljökonsulter eftersom de inte producerar något, och hundratals miljarder ska ges till politiker och myndigheter så de bättre kan mäta dig, kontrollera dig, och lagstifta dig. Gud nåde dig om du slänger en stekpanna på fel ställe, då blir det batong och straffsex med grovsalt av Andreas Carlgren!

Vi är ett möte ifrån att lagstadga att på planeten Jorden så är det en synd att skapa och en dygd att snylta!

Och istället för att skrika “stopp, för helvete!! vad fan gör ni med vår framtid?!” så klär sig journalisterna i George W. Bushs gamla cheerleading klädsel och viftar pom-poms för att driva igenom hela skiten. Karin Bojs och Karin Henriksson står som skolflickor på högstadiediskot och väntar på att stilige Al Gore ska komma och flirta lite om de bara har på sig rätt dekaler på jackan. Skratta eller gråta, vad ska man göra?

Och förresten, som en extra bonus på galenskapen har man bestämt sig för att förbjuda julen på klimatmötet, då denna högtid kan förolämpa vissa gäster. Synd, för vilken bättre högtid för historiens största samling av tomtar?

Sveriges största tomte

Mannen som tydligen är smart nog att bestämma över hur 9 miljoner svenskars privatliv borde se ut.

Advertisements

~ by Escaping Perdition on December 8, 2009.

2 Responses to “Klimatskämtet en enda stor bluff”

  1. Det du spekulerar om är mer sant än du anar. Har du studerat Maurice Strong? Han är en socialist i själen men en kapitalist i tekniken och den som har dirigerat dessa rörelser sedan 70-talet. Men det kände du redan till va?

  2. Bra skrivet. Tack!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s