“Östberg” borde stannat i USA

Suck. Nu kommer beskedet vi alla visste skulle komma: Knappt efter att hon stigit av planet ska återfallsbrottslingen och dömda dubbelmördaren, hallicken, och knarkhandlaren Annica Östberg Deasy släppas fri i det svenska samhället. Annica Deasy, som av svensk vinklad media kallas Östberg, kommer därefter spendera resterande 30-35 år av sitt liv med att snylta på svenska socialbidrag, bostadsbidrag, och socialtjänst. Hon kommer likaså få gratis vård på sjukus, subventionerade mediciner, och lite äldrevård i en 20 år. Samtidigt beskattas svenska folket ihjäl, sjuka står i månadslånga vårdköer, och gamla glöms av på överfulla äldreboenden där gifta par separeras.

Vad har nu Deasy gjort för att förtjäna alla dessa fördelar på vår bekostnad? Ja, förutom att ha mördat, sålt andra kvinnor, samt profiterat på tunga droger, och på så sätt saboterat för det amerikanska samhället på ett sätt som Lars Ohly och KPML(r) säkert hade gillat, så har Deasy inte gjort något för Sverige. Hon flyttade härifrån när hon var elva år gammal, och har inte betalat ett öre i skatt, och pratar bruten svenska som skulle få en flykting som precis traskat in på migrationsverkat för att ansöka om asyl att skaka på huvudet.

Enda orsaken att Deasy är hemma är för att svensk media fört en gigantisk propagandakampanj, sagt att “Östberg” är SÅ svensk och sitter i fängelse för mord hon “inte begått” i onda USA. Men faktum är att Deasy aldrig var intresserad av att komma till Sverige när hon var fri, utan bara vill komma hit nu på grund av att hon släpps från fängelse och får en massa bidrag. Att hon sedan kan använda sig av sitt tidigare namn Östberg är ju en fin bonus. Nästa faktum är att hon visst mördade, och faktiskt redan tidigare suttit inne för dråp. Så en trippelmördare egentligen. Tror du mig inte? Läs på Deasys egen hemsida, www.annikadeasy.org. Det är en fjäder i hatten på svenska journalister att de lyckas vinkla saken mer till Deasys fördel än vad till och med hennes egen sida lyckas med! Wow!

Så grattis, journalister och “duktiga idioter”, nu har vi fått hem en dubbelmördare som kommer snylta bidrag i 30 år. Ännu en parasit som tar pengar från de som behöver eller förtjänar dem.

Som en sista fråga…. om det är svensk praxis att alltid släppa samhällets avskum efter två tredjelar av avtjänat straff (som redan är världens kortaste straff), varför inte bara minska straffen med en tredjedel och sluta låtsas?

Advertisements

~ by Escaping Perdition on December 6, 2009.

3 Responses to ““Östberg” borde stannat i USA”

  1. Helt j-vla rätt skrivet. Så bra att jag inte har något att tillägga själv. Eloge! Har bookmarkat den här bloggen och kommer att kika in här framöver.

  2. […] mer. Men det är ingen mening att jag gör det när utmärkta bloggen Escaping Perdition gör det så mycket bättre och koncisare. Läsning […]

  3. Klockren analys och kommentar. Sverige 2009 ett land för idioter och så också mestadels befolkat av dessa… Sad but true.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s