Chavez stänger golfklubbar

Enligt Venezuelas diktator Hugo Chavez, allmänt älskad av Sveriges journalister och vänstra halva, så är golf en sport som endast spelas av borgare. Eftersom så är fallet, så måste den givetvis förbjudas. Därför förstatligas nu och stängs ner två till golfbanor, sammanlagt nio i år.

Chavez lär oss alla en viktig sak angående vänstern, och det är att alla måste göra likadant annars ska de stängas ner (med våld om så krävs). Att bara “vissa” spelar golf, gör att det per automatik blir oacceptabelt. Samma sak gäller i Sverige om man tittar tillbaka en 20-30 år till tiden då den galna vänstern var på fram-marsch. Bara statlig TV och radio var laglig, för alla skulle lyssna på samma sak. Bara offentlig sjukvård, för allt skulle vara lika. Automatiskt medlemskap i facket, som i sin tur bidrog till sossarna, för alla måste ju tycka samma sak.

Jag sätter 500 spänn på att auto-fack och statligt mediemonopol inte lärs ut på våra historielektioner i skolan. Någon som sätter emot?

Advertisements

~ by Escaping Perdition on December 2, 2009.

One Response to “Chavez stänger golfklubbar”

  1. “Jag sätter 500 spänn på att auto-fack och statligt mediemonopol inte lärs ut på våra historielektioner i skolan. Någon som sätter emot?”

    Nepp. Under mina hittills 12 år i skolan har man aldrig hört talas om det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s