Socialism i gröna kläder

Jag tror de flesta med en IQ över 15 vet vad miljörörelsen egentligen handlar om: ekonomisk omfördelning enligt klassisk socialistisk modell. Den enda skillnaden mellan gammal och ny socialism är att gammal socialism gick så fullständigt åt helvete att man inte längre kunde luta sig mot den, så det krävs något nytt att lura folk med. Förr i tiden, på -60 och -70 talen, så fanns det gott om “duktiga idioter” som exempelvis Guillou som hyllade antingen Maos Kina eller det Marxist-Leninistiska Sovjet. När det enda blev kapitalistiskt och det andra kollapsade i misär, fanns det liksom inte mycket kvar att peka på när man hävdade att socialism skulle bygga en utopi.

Lösningen? Grön politik!

Missförstå mig inte, jag tycker det är lika viktigt som alla andra med ren miljö och reglering kring farligt avfall. Vi har trots allt mördat Östersjön genom vår jordbrukspolitik med enorma mängder konstgödsel.  Men faktum är att majoriteten av den gröna politik som numera förordas är ren och skär socialism. “Cap and trade” där regeringen hittar på egna små fantasigränser för utsläpp är mer eller mindre direkt en slags global medborgarlön. De som inte producerar kan sälja att de inte producerar till de som producerar. Det är ju helt vansinnigt!

Vi lurar de som faktiskt bidrar till vårt välstånd att de är bad guys, medan de som inte gör ett piss får en gloria för att de….. just det, inte gör ett piss. Socialism i ett nötskal, och fullständigt galet.

Den senaste galenskapen är att ett gäng giriga, socialistiska u-länder i Sydamerika vill snylta till sig pengar de inte gjort sig förtjänta av med samma motivation: Ni har skapat saker medan vi misslyckas med allt. BETALA! Och innan det var en massa afrikanska länder med samma sjukt inverterade krav.

Det är dags att börja kalla snyltare för snyltare, och börja hylla de produktiva. För om vänstern lyckas driva igenom tanken att det är syndigt att producera, och ädelt att inte producera, då är hela civilisationen i fara.

Advertisements

~ by Escaping Perdition on November 21, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s