Sverige borde kritisera FN!

Enligt tidningen så har nu FN gått ut med kritik mot Sverige på grund av att vi inte lever upp till FN:s “höga standard” inom mänskliga rättigheter. Är det någon annan som började gapskratta när de läste artikeln?

Medlemsstater i FNs råd för mänskliga rättigheter är, bland andra, Angola, Egypten, Bahrain, Kina, Pakistan, Saudiarabien (!), Bolivia, Kuba, och Mexiko. USA har blivit utröstat. Det är en samling av diktaturer, arvs-kungadömen, och låtsas-demokratier som spottar på allt från yttrandefrihet till kvinnors rättigheter, där tortyr varvas med ekonomisk diktatur. Och dessa länder, världens avskum, ska säga till Sverige vad vi borde göra angående “mänskliga rättigheter”? Vilket skämt!

Det mest talande exemplet för hur korrupt FN är, med undantag av alla misslyckade fredsaktioner, alla sjuka värderingar, och alla stulna pengar som går i fickan på FN byråkrater, är när FN:s generalförsamling nyligen delade ut priser. Vänster-extrema prästen Miguel D’Escoto Brockmann gav ut priset “World Hero of Mother Earth” till kokain-sniffande kommunisten Evo Morales som styr Bolivia. “World Hero of Solidarity” var ett pris som gavs till massmördaren och diktatorn Fidel Castro som styr Kuba med järnhand. Och den afrikanske mass-mördaren och diktatorn Julius Nyerere gavs priset “World Hero of Social Justice”.

Givetvis vågar inte svensk media gå ut med det här. De känner till det, men ska man vara politiskt korrekt och dyrka den korrupta världssocialismens huvudorgan, så ska man, eller hur?

För övrigt har Brockmann, en kommunistisk präst från Nigeria som stött den extrema FSLN gerillan som fått Lenins Fredspris,  numera avgått och blivit ersatt av en galen extremist från Libyen vid namn Ali Abdussalam Treki. Den före detta utrikesministern ska arbeta för att homosexuella inte får mer rättigheter i muslimska länder. Trevligt. Och de här mupparna läxar upp OSS om mänskliga rättigheter!!!

Det borde vara självklart för var och en att Sverige är ljusår före dessa galningar. Varför ska vi lyssna på dem?

Advertisements

~ by Escaping Perdition on November 9, 2009.

5 Responses to “Sverige borde kritisera FN!”

 1. “Varför ska vi lyssna på dem?” Men, artikeln har ju inget att göra med “dem”. Kritiken kommer från SVENSKA FN-rådet. Det är alltså inte FN och inte FN-s råd för mänskliga rättigheter som kritiserar Sverige, utan några av våra landsmän.

  Ciao!

  JC, Cannes

  • En Audi såld av en svensk på en svensk bilfirma är fortfarande en Audi. Även om det borde nämnas, i rättvisans namn, att en Audi är betydligt bättre än FN. 😉

 2. DÄrför att vi måste givetvis bekosta allas utbildning, för vi ÄR JUS SÅ RIKA i det här landet. (Fråga bara mina äldre släktingar som inte får sjukvård eller hemtjänst.

 3. Har jag förstått det rätt att ditt argument är att eftersom andra inte följer reglerna så behöver inte vi heller göra det?

  Alla stater granskas i tur och ordning och får sin kritik när det är deras tur.

  • Nej, du har inte förstått mitt argument rätt. Mitt argument är att FN är genom-korrupt, och att följa deras regler är som att be Hagamannen vara barnvakt åt din dotter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s