Hårdare Straff Ger Rättvisa

Grunderna i konservatismen kan i mångt och mycket summeras till tron på familj, hårt arbete, och rättvisa konsekvenser för individen. Ytterligare ett exempel på att vår regering domineras av social-liberaler som saknar dessa värderingar ses i oviljan att göra annat än kosmetiska ändringar i Sveriges socialistiska påföljdssystem.

I Sverige ges brottslingar egna rum med tv, möjlighet att läsa juridik på heltid, får dagligen friska promenader utomhus, rätt att bygga gigantiska muskler på gym, samt får ofta helger fria att festa eller varför inte terrorisera ex-frun. En våldtäktsman är ute på gatan efter cirka ett år i snitt, medan en kallblodig mördare är ute efter strax över sex år. Det fungerar nämligen så i Sverige att utöver de löjligt låga straffen vi har, så kortas de automatiskt ner med en tredjedel (10 år för mord blir 6.67 år). Om vi nu ska ha detta galna system, varför sänks inte bara alla straff med en tredjedel istället för att fortsätta med lögnerna?

Vi ser resultatet av denna avsaknad på moral och rättvisa i påföljds-systemet i form av en ökning av våldsbrott och en segregering i storstäderna där fler och fler områden blir “tabu” för vanliga medborgare att vistas i, och ett helvete för de som är fast där. Vanliga medelklassfamiljer betalar förmögenheter för att skaffa sig hus i “trygga” områden, vilket leder till en svensk variant av de amerikanska “gated communities,” samtidigt som bostadspriserna skjuter i höjden.

Det är dags att vända denna trend. Skriv in till era borgerliga eller socialdemokratiska politiker och kräv att de slutar dalta med de värsta av de värsta. En bra början är exempelvis att inte släppa ut en rabiat krigsbrottsling med massmord på samvetet flera år för tidigt!

Advertisements

~ by Escaping Perdition on October 22, 2009.

2 Responses to “Hårdare Straff Ger Rättvisa”

  1. Serbernas och kroaternas beteende i kriget har rannsakats in på molekylärnivå, när ska motsvarande ske för muslimerna? Alla dessa saudiska, iranska och andra muslimer som slogs på muslimsidan – vara många stannat kvar för att islamisera Bosnien ytterligare – och som gjorde sig skyldiga till ohyggliga brott (halshuggningar av serbiska fångar, etc). Varför är EU och FN och Bosnierna/muslimerna härinne så selektiva? Att Västerländsk massmedia av något skäl valt att utmåla serberna/kroaterna som ärkeskurkar är något som borde utredas och rannsakas. Det jag rekommenderar alla medborgare är att insupa massmedias nyhetsförmedling med ett par ton misstänksamhet och källkritik. Det ÄR så att Västerländsk massmedia, bland annat när det gällde balkankrigen, utmålade muslimerna ensidigt som offer, och de andra som skurkar, vi ser det idag bl.a. när det gäller Israel, Indien, Nigeria och andra konflikter där muslimer är inblandade. Så snabbt det finns en konflikt där muslimer är inblandade så blir de genast utmålade som offer. Det intressanta var att mitt under bosnienkriget där några tusentals muslimer dog, då massakrerades nästan en miljon icke-muslimska svarta i Afrikas hjärta, massmedia gav inte den händelsen särskilt mycket utrymme. Inga FN-resolutioner och krokodiltårar från EU visade sig då…

  2. @Olbap

    Det du skriver om ger maximalt utslag på icke-PK mätaren och kommer således aldrig att ventileras i “fri” media…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s