Kan inte Pakistan behålla dem?

Våra “svenska” terrorister är nu på väg hem. Ursäkta mig, jag menar givetvis misstänkta terrorister. Eftersom säkerhetstjänsten gripit de mer eller mindre begåvade individerna när de smugglat sig över gränser med en massa kontanter, tagit sig in i militära zoner, och ljugit för släkt och vänner om vart de skulle, så står det klart att det här inte är några oskyldiga lamm. Samtidigt så är det svårt att döma dem för något eftersom de stoppades i tid.

Detta skapar lite samma dilemma som presenteras i den gamla Tom Cruise filmen Minority Report, där man kunde se in i framtiden vem som skulle begå mord. De haffades innan de mördade någon, och dömdes till fängelse. Inga mord skedde. Detta var givetvis inte OK, enligt Hollywood. Det är inte rättssäkert. På sätt och vis har de rätt. En rättssäkrare metod hade varit att sitta och vänta tills galningarna spränger någon eller hugger huvudet av någon “infidel”, som det heter. Eller “kafir” som de renläriga muslimerna tycker om att kalla oss övriga. Då kan vi ju vara 100% säkra på att de verkligen är RIKTIGA terrorister, och inte bara fanatiker med terrorist-värderingar och skumma förehavanden.

Anyway, sak samma. Snart är Benaouda och Ghezali “hemma” i Sverige igen, och tänk vilket nöje det ska bli att betala in en massa skatt så de små offren får socialbidrag, bostadsbidrag, terapisamtal, föreningsbidrag, och varför inte lite lyxig japansk massage på Yasuragi Hasseludden när vi ändå kostar på?

För övrigt, när man kikar på vilka bloggar det är som täcker det här och skyddar våra terrorister, märker ni att det är nästan uteslutande kommunister och socialister? Det är iofs ingen överraskning. De har väl inte mycket till övers för att skydda oskyldiga, eftersom deras mål i livet är att krossa medelklassen. Och då är väl inte lite hjälp från muslimska fundamentalister fel.

Advertisements

~ by Escaping Perdition on October 10, 2009.

6 Responses to “Kan inte Pakistan behålla dem?”

 1. En annan som försvararna brukar skriva är att minsann inte är konstigt att åka till Pakistans farliga delar eller Somalia. Då undrar jag varför vi ger asyl till människor som kommer från ställen som enligt samma människor inte är konstiga att åka på semester till?

 2. Bra rutet! Visst är det löjligt att de här nästanterroristerna åker jorden runt och flirtar med talibaner och al-Qaida och sen snackas fria av svenska myndigheter. Varför finns det inget sunt förnuft och folkligt rättsmedvetande hos myndigheterna? Men det är ju moderatstyrt numera, förståss…Massmediavänstern kan ju bli arg om man följer det allmänna rättsmedvetandet och det finns inget värre för Reinfeldt.

  • Precis, det förvånar mig också. Jag tror att såväl borgerliga som en hel del sossar hade sett positivt på mindre daltande med dessa extremister.

   Undrar vilka journalister som kommer stå med blommor på flygplatsen denna gången?

 3. Om man grips måste man ju ha en misstanke om att brott skall begås, det rättsäkra är att inte gripa för att man tror utan för att man vet. Om man befinner sig i motsvarande militärt skyddsområde så är det brottet inte en eventuell gärning senare. Vet man vad personerna skall göra kan man bevisa det. I det här fallet väljer jag att tro att befunnit sig i militärt skyddsområde som utlänning. Vilket i Sverige också är skäl för gripande och avhysning men inte bevisar något om eventuell gärning. Titta på sällskapsresan där “Ole” seglar i skärgården och kommentaren: “Här får Ole inte vara, han är inte svensk” och senare uppmanas att tala Stockholmska.

  • Jag är lite fundersam varför det inte togs upp några åtalspunkter kring att de smugglat sig själva in över gränsen via Iran. Detta måste väl ändå vara olagligt?

   Det enda logiska är att svenska UD dragit i lite trådar och erbjudit lite mer bistånd i utbyte mot att anklagelserna läggs ner lite diskret. Jag antar att pakistanierna är nöjda. De blir kvitt nissarna och får pengar på köpet.

 4. Det är klart att terroristvänstern är glada, deras nya frälsare är ju på väg hem till det förlo(v)(r)ade landet.

  Kan man inte säga upp medborgarskapet på sådant patrask?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s