Obamas fredspris gör mig lycklig!

Varför detta, må tro? Är jag inte konservativ? Tycker  jag inte att Obamas socialdemokrati är för långt åt vänster, samt att fredspriset bara är skräp? Jo, givetvis. Obama ÄR för kollektivistisk, och fredspriset är ett skämt. Det delas ut till socialister och kommunister, och exempelvis Ronald Reagan fick det aldrig, inte heller Helmut Kohl, påve John Paul II, eller Margaret Thatcher.

Så vad gör mig så lycklig i år? Socialistiskt pris + socialdemokratisk president borde väl få mig att bara skaka på huvudet sorgset? Knappast!

Faktum är att detta priset skapat mer internt käbbel inom vänstern än vad jag sett på länge. “Obama är ju åt vänster, så det är bra att han vinner!” “Neeej, han är inte långt nog åt vänster!” “Men han säger att han är jättelångt åt vänster!” “Jaa, men han har inte gjort något ännu!” Fram och tillbaka velar vänstern som en nylobotomerad kalkon, förvirrad och i chock-tillstånd. Alla visste ju att det skulle bli en vänsternisse i år igen, men på det här viset? “Käre Fader Marx, vad ska vi nu göra?”

Stor humor, och gnället lär fortsätta när var och varannan kvasiintellektuell ska säga sitt i tidningarna. Tack Norge, ni har förgyllt min månad!!

Advertisements

~ by Escaping Perdition on October 9, 2009.

One Response to “Obamas fredspris gör mig lycklig!”

  1. […] Obama+Fredspris=Not good! Fredspris för positivt tal Norway, earth calling Obamas fredspris gör mig lycklig! Inte på Rhodos men tydligen i Oslo! Skandal eller lysande val? What’s the agenda? Men […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s