Inget problem med huliganer i USA

Det finns inget våld alls i USA vid stora sportevangemang. Vare sig på basket, fotboll, football, baseball, eller hockey. 20-70,000 människor på samma plats, och inga problem. Och då får alkohol säljas fritt! Det kommer till och med folk fram och säljer mitt under matchen medan man sitter och tittar.

Samtidigt vill man i socialiststaten Sverige ta bort alkoholen från matcherna för folk klarar inte av det. Och givetvis vill alla rädda får hålla med! “Det är ju spriiiiiiiiten som är boven, inte människan. Det är SAMHÄLLETS FEL! REGLER, MER REGLER!”

Är det verkligen så att svenskar är genetiskt inkompetenta att hantera alkohol, må tro, medan jänkarna har bättre förutsättningar? Knappast! Det handlar om en mentalitet av daltande och mamma-samhälle där det aldrig finns konsekvenser. Någon annan ska alltid ta hand om din skit, och sedan ge dig lite terapi-samtal på köpet. För det är ju aldrig ditt fel att du beter dig som ett svin.

Låt alkoholen vara kvar, sälj god mat, sänk priserna, ta bort ståplatserna, och ge varje jävel som bråkar fem hårda, nyktra år på anstalt i djupaste Norrland så ska det här problemet lösa sig jävligt kvickt!

Advertisements

~ by Escaping Perdition on October 6, 2009.

One Response to “Inget problem med huliganer i USA”

  1. Kan inte annat än hålla med dig. när jag bodde i Boston, där folk är helt fixerade vid baseball, var det värsta man fick va med om att folk skrek “Yankees suck!”. Och nog hinkades det bira där. Men här i Sverige så har folk fått lära sig att det är aldrig DEM SJÄLVA det är fel på utan det är ett orättvist systems fel, och allt man gör är ursäktbart enligt detta resonemang. Fan, jag längtar tillbaka till Boston!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s