Vänsterpopulistisk som vanligt, Hägglund

Göran Hägglund är ett misslyckande som partiledare. Vad står han egentligen för? Han vill vara ledare för ett konservativt parti, men han är så velig och vek att han bugar och skrapar för varje politisk korrekt åsikt media spottar ur sig.

Först så babblar han en massa om att folk ska ha rätt att tycka som de vill utan att en “elit på höga hästar” säger till dem vad de ska tycka. Men han misslyckas fatalt, vare sig av taktiska skäl eller inkompetens, att säga vad det är folk egentligen ska få tycka. Sedan så går han till högljudd attack mot en ensam, partipolitiskt obunden hemmafru och säger att hon inte är välkommen i partiet. Är gubben fullständigt borta?

Vill du ha ett konservativt politiskt parti så får du ha vissa värderingar du står för oavsett vad vänstermedia tycker.

 • Familjen ska bestämma vem som är hemma och hur länge. Skatter ska underlätta till att ha barn hemma istället för på socialistiskt dagis, om man så vill.
 • Familjen är kärnan i samhället, inte kommun eller stat. Så långt som möjligt ska pengar, makt, och beslutsfrihet vara koncentrerad i familjens händer, inte i politikers.
 • Politiker ska inte bränna skattepengar på att bryta traditioner. Samhällen utvecklas naturligt och organiskt av sig själva via dess medborgare, inte genom lagar, straff, och skatter.
 • Folk som kämpar men har det svårt ska få hjälp att komma på fötterna igen. Folk som har det svårt men inte bryr sig ska inte få en skattefinansierad livstil att njuta av. Och brottslingar ska ha hårda straff.
 • I många fall är det så enkelt att staten eller kommunen inte är lösningen på våra problem. Snarare ÄR staten eller kommunen problemet!

Tyvärr står inte Hägglund för några konservativa värderingar. Han har dem säkert, men har blivit övertygad av media att de är “fula”, så han sitter och döljer dem för att passa in i de fina DN salongerna. Men ärligt talat, Herr GH, du kommer aldrig få deras röster eller deras gillande ändå, så är det inte dags att du tar dig själv i kragen och står upp för konservativa värderingar?

Tills du gör det är KD bara ett skämt som inte ens kan hålla sig kvar i riksdagen.

Advertisements

~ by Escaping Perdition on September 18, 2009.

3 Responses to “Vänsterpopulistisk som vanligt, Hägglund”

 1. Nu var det väl ändå så att Anna Anka framför allt är hågkommen och uppmärksammad för att hon sade att om mannen ville ha en avsugning på morgonen, så var det kvinnans roll att baskemej ge honom det, och att det är kvinnans roll i äktenskapet att hålla mannen sexuellt tillfredställd. Sedan delade hon ut en känga åt alla män: “de tänker med vad de har mellan benen”, sade hon (djupt orättvist menar jag, eftersom jag tror att män kan tänka med hjärnan och hjärtat, precis som kvinnor) … det var väl det som hon är ihågkommen för? Du pratar ju om helt andra saker.

  • Good point, Anka är ju inte direkt någon förebild att ta efter. Helt rätt.

   Men Hägglund är ändå fruktansvärt blek i media och dålig på att framföra konservativa värderingar. Att han sedan hävdar att folk på sina höga hästar inte ska yttra sig om folks värderingar för att därefter själv rida in på hästen gör ju kanske inte saken bättre. 😉

 2. Vänta lite… vad Anna Anka tycks säga är väl helt enkelt att en hustru har MÖJLIGHETEN (och PRIVILEGIET) att kunna ta ansvar för sin mans sexualitet. Och att därigenom kunna FÖRHINDRA att han själv gör det – vilket ju mycket väl kan resultera i utomäktenskapliga affärer. Som alla vet, vad man än må tycka om det. Såtillvida är hon helt enkelt pragmatiker. Är hon därtill även en lycklig kvinna så är det väl bara att gratulera. Och kanske, kanske ta en titt på det egna livet…

  BK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s