Visst blir man trött?

Jag trodde att det var nog nu. Att efter medias svek mot svenska folket i Mehdi Ghezali-affären så skulle man ändra sig. Man gick ut i flera år och propagerade för att Mehdi Ghezali skulle friges, att han var vår Kuba-“svensk”, och oskyldig som ett lamm. Han får blommor när han anländer hem, hjälp att skriva bok, bidrag och mer bidrag. Och vad händer?

Terrorists

Givetvis åker den dumme jäveln tillbaka till krigszonen, mutar sig igenom gränsar, möter terrorister, och reser mot där det är som hetast. Media spenderar en dag eller två med god journalistisk, men sedan händer något. Man faller tillbaka på sina traditionella vänstervärderingar och börjar försvara Mehdi Ghezali med alla de möjliga knep. Man ger förstasideutrymme till mamman till en av våra terrorister, som också är extremt högt uppsatt in en inflytelserik muslimsk förening. Om media haft någon som helst integritet så borde man ignorera hennes gnäll, och ge järnet på att utreda hela den Islamistiska organisationen. Mördarälskande försvarsadvokaten Peter Althin tycker man borde lägga ner massa mer energi på att hjälpa våra “svenska” terrorister. Det är iofs inte överraskande eftersom hela hans liv gått ut på att göra samhället bättre för brottslingar och sämre för alla andra. Sist men inte minst går UD, ni vet nissarna som vägrade hjälpa svenskar efter Tsunamin om de inte betalade själva för det (utöver skatten!), ut med att de är så oroade för det lilla barnet. Herr och Fru UD-byråkrat, jag är ganska säker på att Pakistanierna inte är ute efter att tortera en 2-åring på information om terroristnätverk, så ni kan sova lugnt.

Jag har ett förslag: Låt Mehdi Ghezali ruttna i Pakistanska fängelser. Spendera istället skattepengar på vård, skola, omsorg, poliser, vägar, och JOBB. Och skäll ut media tills de börjar granska terroristerna för en gångs skull.

Advertisements

~ by Escaping Perdition on September 17, 2009.

12 Responses to “Visst blir man trött?”

 1. Märkligt att man flyr från förtrycket i muslimska länder hit för att sedan återvända för att ställa till javulskap och förväntas bli hemtagna på skattebetalarnas bekostnad. Tycker inte synd om flickan och hennes barn hon följer ju bara sin religion.
  Låt oss sluta dela ut medborgarskap hur som helst. Sossarna får väl klara sig på egentliga svenskar.

 2. Så jävla sant som det är sagt

 3. Bra sagt! Dessutom tror jag, eller aatminstone: hoppas paa, att din aasikt delas av en bred majoritet av baade svenskar och invandrare.

 4. Låt dom jävlarna ruttna i fängelset i Afganistan. Nu får det för i helvete vara nog med pjåskande!

  Ska Sverige sanktionera terrorister genom att förhandla genom utrikesminstern och ambassaderna?

  Våra skattepengar kan användas till bättre saker än att ge dessa äckelparasiter pengar till att resa runt mellan islamistiska fundamentalistläger.

  Skicka kärringen till Afganistan så kan hon agera gråterska vid arkebuseringen – ifall polisen där tycker att slöddren är värda kulorna.

 5. Inför en enkel regel, den som återvänder till det land han/hon uppger sig ha flytt ifrån bör omedelbart fråntas eventuellt svensk medborgarskap.

 6. I normalfallet är en mor, en dålig sådan om man utsätter sina barn för risk. Denna dam har alltså åkt med två terrorister till Pakistan, och sedan vidare mot talibankontrollerat område men barnet. Hur j-vla korkad får man bli? Nu ska vi tycka synd om henne och det lilla barnet tycker media, och UD ska blanda sig i leken. Allihopa har tydligen lyckats hitta svenska pass i ett Cornflakespaket.
  Om huckle-damen vill ha hem sin dotter och barnbarnet, får de bekosta det själva.

 7. Sedan länge har jag tyckt att en stor del av skulden för den muslimska fundamentalismens framfart vilar på “vanliga” muslimer. Det låter kanske provokativt, men min poäng är att jag alltför många gånger läst om och på TV sett STOLTA föräldrar, kompisar och grannar till terrorister som precis sprängt sig själva i luften som självmordsbombare – tillsammans med 10-talet eller 100-talet oskyldiga andra. Där sitter de och skryter med sin sons eller dotters modiga offer för det heliga kriget.
  Om GRUPPEN istället för att sitta stolta i TV rutan skulle tvingas byta efternamn och flytta till en ny stad pga skammen som deras barn dragit över familjen – då skulle det automatiskt bli mycket svårare för terror organisation att rekrytera nya ungdomar till sina rörelser. De flesta människor vill inte dra skam över sig eller sina familjer. Jag vet att de flesta “vanliga” muslimer SKRÄMS till tystnad av fundamentalisterna – de dödar och förtrycker först sina egna, därefter de “otrogna” västerlänningarna. Men den muslimska gruppen får ta sig i kragen och stå upp som en “man” (eller kvinna). Så länge man hukar av skräck och förblir splittrade så kommer fundamentalisterna att få hålla på.
  Detta sagt, så är det totalt ohållbart att ordförande i muslimska rådets dotter är inblandad med terrorister och antagligen själv är terrorist eller “hang-around”-terrorist – det spelar för mitt argument ingen som helst roll om hon är skyldig eller ej. Muslimska rådet ska representera den svenska muslimska gruppen. Dvs om ordförandes dotter är terrorist så innebär det en acceptans av fundamentalismen – inte ett avståndstagande. Dags att Helena och ni andra ledande muslimska företrädare tar er en titt på er själva och er situation. Lös problemet, ändra era värderingar och ta tydligare avstånd från all form av muslimsk fundamentalism.

 8. En ytterligare liten kommentar som jag inte kan hålla inne med 🙂 är att de där svenska terroristerna drömmer om- och är villiga att döda för (kanske även dö själva för) att hela världen ska leva efter de muslimska reglerna och hela världen ska vara muslimsk. Nu har de där terror svenskarna fått chansen att verkligen få uppleva hur det är att leva i ett muslimskt land – Pakistan. Så de har väl inget att klaga över? 🙂

 9. Vi bojkottar Israel för att visa att vi inte stöder deras förtryck av palestinier. Vi bör göra samma sak för att visa att vi inte stöder terrorism eller islamiseringen av Sverige.

  Gör inga affärer med troende muslimer, hjälp kvinnor som blir utsatta för hedersvåld, visa artigt och respektfullt att du tycker att Islam inte är en del av Sverige.

 10. Bli inte trott och uppgiven. Bli forbannad istallet; det kanns battre.

 11. Vi har all anledning att hoppas på att den pakistanska rättvisan kommer till bra slut för Sverige och den civiliserade världen för övrigt. Frågan är om det blir frigivning först i träfrack (dödsstraff) eller inte, men under alla förhållanden är jag övertygad om med hänsyn till vad som redan kommit fram att Ghezali och Munir kommer tas omhand under lång tid på lämpligt vis och ett sådant förfarande ska vi vara mycket tacksamma för.

 12. Dags för omprövningar bland medlemmarna i Sveriges Muslimska Råd och framförallt naturligtvis dess ordförande Helena Benaouda. Släpps dottern Safia tillsammans med sitt barn hem till Bandhagen blir det att kavla upp ärmarna hos socialtjänsten i Vantörs församling…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s