Twingly och dess groupies

Svensson, JJ, Jinge. Vad har de gemensamt? Twingly-prostitution.

Har ni märkt att dessa högljudda vänsterbloggare är otroligt kåta på Twingly? Likt desperata småflickor som vill få uppmärksamhet genom att klä sig i hotpants och kvala in till senaste säsongen av Idol, så är dessa kvasi-kommunister inkapabla att skriva ett enda inlägg som inte avslutas med minst 3-4 länkar till nyhetsartiklar på stora svenska sidor som använder Twingly. Det är nästan omöjligt att läsa en artikel på SvD eller DN de inte länkar till, oavsett om det är relevant eller inte.

Vad är orsaken till denna Twingly-prostitution? Är det dålig fantasi eller avsaknad på förmåga att föra egna diskussioner?

Jag tror inte det. Alla bloggare vet att om man har en uppseendeväckande titel och länkar till en “het” artikel får man in ett par hundra till ett par tusen extra hits lätt som en plätt. Det spelar egentligen inte någon roll, de flesta skriver väl för att avreagera sig. Men dessa små as har satt upp så att de får reklamintäkter från Google, om ni inte märkt det. Och genom att avsluta varenda litet vänsterpopulistiskt inlägg med massa Twingly-indexerade länkar syns de överallt. Folk klickar, och pengarna rullar in.

Känns det inte ganska patetiskt när socialismen bara finns där för att lura andra vänstermuppar på reklamintäkter?

Advertisements

~ by Escaping Perdition on September 15, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s