Dagens tankar

Två saker slog mig när jag slog upp SvD:n på vägen hem från västkusten och en kortkort en-och-en-halvdags semester från jobbet, och sedan läste samma tidning på nätet.

Det första var att vår UD är totalt intelligensbefriad. Man vill ge våra “inhemska” terrorister allt stöd de behöver. Herregud. När får det räcka med daltande? Låt Pakistan låsa in svinen en gång för alla.

Nummer två är en “analys” av en journalist vid namn Johan Myrsten på SvD där han hurrar för att Japan fått ett nytt regeringsparti. Vad han givetvis inte nämner högt är att DPJ är socialdemokratiskt. Jag visste inte att SvD hade som policy att heja på sossar? Anyway, journalisten blir än mer ideologisk när han hurrar på saker som att inte “gynna storföretag”, ge mer “rejäla bidrag”, minska flexibiliteten på arbetsmarknaden, införa klimatskatt, och att den nye premiärministern är kritisk mot marknaden.

En efter en betar Myrsten av socialisternas drömlista av argument. Är det plötsligt OK att heja på oppositionen även på en borgerlig tidning, så länge sossarna sitter utomlands? Eller vad är det Myrsten vill uppnå?

Advertisements

~ by Escaping Perdition on September 12, 2009.

2 Responses to “Dagens tankar”

  1. Kanske dag för Algeriet att hjälp honom, han har ju även Algeriskt medborgarskap. Dömd för rån i Porugal enligt wikipedia. Hur lågt får det gå?

  2. Kan inte Örebro kommun betala ut ännu högre bidrag till familjen så de kan skicka ännu mer pengar till sin tappre son och förebild för Sverige, det kommer säkert att gynna svenskar framöver som reser i hela världen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s