Dumma terrorälskande medlöpare

Svenskar är så naivt korkade ibland att man blir deprimerad. Nej, vänta. Jag tar tillbaka det där. Svenskar på vänsterkanten är så naivt korkade att man blir deprimerad. Brottslingar behöver bara VÅRD så blir de snälla. BIDRAG tar bort fattigdom och brottslighet. KURATORER och stödsamtal tar bort all mobbning. SKATTER gör alla rika! LAS skapar jobb åt alla. Och bäst av alla små lögner som vänstern fanatiskt tror på är att om en brottsling, snyltare eller parasit bara säger att de är oskyldiga offer som behöver hjälp, så är de oskyldiga offer som behöver hjälp. Då mobiliseras hela apparaten från SVT till Socialnämnden till kultursidornas intellektuella miffon, allt för att skapa “rättvisa”.

Så var fallet med Mehdi Ghezali, vår inhemska lilla terrorspridare och wannabe-mördare. Oj vad hemskt att de där ONDA amerikanarna spärrade in det stackars oskyldiga lilla lammet. Mer bidrag, mer stöd, mer böcker, mer DN Kultur artiklar. RÄTTVISA! SOLIDARITET!

Men sedan visar det sig att vänsterpacket hade fel. Igen. Som med allt annat. Mehdi Ghezali var en terrorist, är en terrorist, och kommer en terrorist förbli, oavsett antal socialtanter och bidragsmiljoner och kulturartiklar som ges till hans ära. Fatta.

Advertisements

~ by Escaping Perdition on September 10, 2009.

9 Responses to “Dumma terrorälskande medlöpare”

 1. Klockren sammanfattning av sossesverige!

 2. Ofta tror jag att jag är ensam svensk om att skaka på huvudet åt denna idioti du så tydligt beskriver … därför är det skönt att se att fler undrar över hur tusan svenska media får hållas. Och hur svenskar verkar konsumera och tro på skiten. Det är “helt sjukt!”

 3. Kunde inte ha sagt det bättre själv. Väl talat!

 4. Vad bra att det slösades skattepengar för att få honom fri och tillbaka till Sverige!
  Kan man kräva pengar tillbaka av Sossarna?
  Det är ju ändå en del mina pengar som gick till kalaset.

  Det är nu orden: “Vad var det jag sa!” passar bra in.

 5. JAG HÅLLER MED FULLSTÄNDIGT, SKA NOG FAN FLYTTA FRÅN tERRORORIST TILLFLYKTSORTEN SVERIGE!! äR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ATT SVERIGE UPPFÖRS SIG PÅ DETTA SÄTTER..NOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Han är inte Svensk, men tyvrärr springer han omkring med svenskt pass tack vara våra idiotiska politiker. Är det inte dax att dra in hans medborgarskap innan han gör ännu mera fin reklam för Sverige.

 7. Minns ni när Mehdi kom hem från Guantanamo och vad Mehdi svarade på frågan om vad han tyckte om Usama bin Laden? “Jag har aldrig träffat honom så jag vet ju inte hur han är” sa det lilla aset. Men ställde någon av de dumma jävla pk-journalisterna den självklara följdfrågan “Jaha, så du har inga åsikter om Hitler och Stalin heller då eftersom du aldrig träffat dem?”

  Nej då. Hela lilla PK-Sverige bara tittade i taket och låtsades som om det regnade…

 8. Ett annat minne från Mehdis hemkomst. På flygplatsen väntade journalister med blomsterkvastar, tydligen trodde de att han skulle visa tacksamhet, le och käka tårta med aftonblaskorna! Vilken bottenlös naivitet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s