Kiss, Porr och Våldtäkter. Vilken dag.

Jag har inget djupt eller tänkvärt att skriva om idag, egentligen. Bara två små tidningsartiklar på väg in till stan tidigt i morse i Metro som fick mig att skratta lite snett.

Det första var en artikel om en liten 6-årig snorunge som betett sig illa och högljutt, och därför fått lite tejp över munnen. Muppen fick fnatt och kissade på sig, och nu vill mamman till det lilla missfostret ha 50,000 SEK att leka med. Det är mer än vad offret för en våldtäkt får. Vad i helvete är det för fel med landet? Förmodligen kommer ungen väta ner byxorna varje gång en lärare inte ger honom MVG också.

Den andra var en artikel om feministisk porr som fått 350,000 SEK i statligt stöd. Det sjuka är inte att så är fallet, det är ju ganska naturligt i ett sosse-land som Sverige. Det sjuka är att hela 24% av de som röstade på Metros hemsida tyckte det var en kanonidé.

Sedan något tragiskt. En serievåldtäksman döms till två år och 9 månader i fängelse för en brutal överfallsvåldtäkt. Det är mer än ett år kortare än det redan skrattretande låga minimistraffet för grov våldtäkt. Why? För att han “bara” är 18 år. Saken är den att om du är gammal nog att begå ett brott, så är du gammal nog att straffas fullt ut för det, punkt slut.

Ännu en ljus dag i världens mest socialdemokratiska land? Kanske om vi höjer bidragen lite till och anställer ett par till socialtanter så blir allt perfekt?

Advertisements

~ by Escaping Perdition on September 3, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s