Socialism och Avundsjuka

Socialister ligger och gråter i fosterställning efter Båstad i hela landet, då ett gäng mer eller mindre korkade ungdomar som extraknäckt på McDonalds bränner 10,000 spänn vardera på sprit. Varför? För att ha råd att vara kung i två veckor och kanske bli av med oskulden. Istället för lite sympati för dessa förvirrade själar kommer det fram hat, ilska, och avundsjuka. “Vilka snorungar som bränner 10,000 på sprit,” sa taxichaffören innan han och hans familj drog till Thailand i två veckor för 40,000.

Sanningen är ju den att för det första är det deras pengar att göra vad de vill med. Folk borde knipa käft om vad andra gör med sin egendom, även om socialister är notoriska för att vilja norpa andras pengar. För det endra så finns det inget som gynnar statskassan mer än just spritförsäljning. Egentligen kan man säga att medan stekarna bidrar med gigantiska summor till skola, vård och omsorg, så sviker varenda svensk som bränner sina pengar på utlandsresor de fattiga i sitt eget hemland. Smaka på den, du!

Sist men inte minst: När man läser andra bloggar och inlägg på sidan blir man lite trött. Socialister gnäller om “rättvisa” och “jämställdhet” och att det kräver att alla ska “ha lika mycket.” Detta är ju skitsnack, det vet alla, och ren girighet. Det är ett gäng tjuvar som vill förbättra sina egna liv med andras pengar. För sanning är att rättvisa är att man får vad man gjort sig förtjänt av genom jobb, kreativitet, idéer.

Att en person som skapat tusen jobb inte ska tjäna mer än en person som slöar sig igenom 8 timmars fika på kommunkontoret är absurt.

Advertisements

~ by Escaping Perdition on July 27, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s