Vad Vill Vänstern?

När man läser bloggar eller varför inte kultursidor, så blir i alla fall jag alltid förvånad över en slags självmordsbenägen skadeglädje som frodas där, ofta i kombination med illvilja och önskningar om misslyckanden för i grunden hyfsade saker.

I Afghanistan ska nu USA försöka minska heroinodlingen, stärka det civila samhället, samt slå ut Talibanerna. Tre bra saker oavsett om man ogillar USA eller dyrkar landet. Givetvis så har redan en galen vänsterblogg gått ut och deklarerat att det här kommer gå åt helvete, att kriget är ondskefullt, och att man borde låtit Talibanerna varit ifred. Herregud, vad är detta för människor vi har fostrat i landet?

Samma sak gäller andra saker. Man ville desperat att det skulle gå åt helvete i Irak. Även om invasionen var ett misstag så är det väl bra om det blir en bra stat där nu? Icke, det ska gå åt helvete, och då ska det firas! Samma ska gäller massa andra områden. Vänstern jublar varje gång det publiceras siffror om att fler far illa ut, att fler är fattiga eller liknande. För då har man ammunition i sitt propagandakrig. Att folk dör är av mindre vikt än att man kan slänga ur sig ett par siffror.

Det tycker jag är för jävligt.

Advertisements

~ by Escaping Perdition on July 2, 2009.

4 Responses to “Vad Vill Vänstern?”

 1. Vänsterblocken vill bara motarbeta andras åsikter. De inte vet hur de skadar demokrati och människors rättigheter i världen. Jag dra ut mig från vänsterblocket efter 30 år!( Från 15 års gammal, tills nu) De har fel utrikespolitik, de ljuger och håller på. Adjö vänstern….

 2. Öhhh… visst är Afghanistan ockuperat av utländska trupper !? Klart att folket vill bli av med Usa och talibanerna. Samma skit om man dödas av “demokratiska flygbomber” eller “fundamentalistisk stening”. Man är lika död för det….

 3. Problemet ar att:
  “USA försöka minska heroinodlingen, stärka det civila samhället, samt slå ut Talibanerna.”

  Betyder egentligen:
  “USA ska invadera ett frammande land, branna grodor, skjuta civila, sprida osprangda missiler over akrarna, skapa bananrepublik och starka sin makt i omradet”

  Med den budget som USA spenderar pa kriget skulle man formodligen kunna gora otroligt stor skillnad pa fredlig vag. Men det gar inte… varfor da? Jo pga det politiska/ekonomiska systemet och sarintressen.

 4. Well put. Den diktaturskramande delen av vänstern är riktigt vidrig och borde sannerligen skämmas. Att driva ut talibanerna är ett enastående åtagande och förhoppningsvis får amerikanerna välförtjänt beröm för detta tids nog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s